Konstig Klubb!

Konstig Klubb är tillbaka efter en kort paus och för de som har missat det handlar det om de tre elementen klubb, konst och mode. Det bästa är att du inte behöver välja, utan allt kommer på en gång. På klubbfronten ser vi Hot Pink Dolorean från Boston som tar en sväng förbi vår stad innan de far vidare till Glasgow. Du bör ha lyssnat in det innan så du vet vad du kommer att dansa till här.

Dj:er på det är Mean Mr Mustard som brukar spela på klubben samt mer indiebaserade Peter Rückert och Pelle Höök som är samma kombo som spelar på Kolingsborgs Sportlovsfest och har egna klubbar vid sidan av. Den som värmer upp är Johan Granath från Runaway och han går på prick 21.

På modesidan blir det en visning med kreationer från Alexandra Werner, Charlie Westerberg & Julia Koistinen, Ridiculous Reputation, Christina von Unge, Ida Persson och Karoline Montero. 22:30 startar visningen som ges ute på gården.

Den sista punkten konst förevigas då Kamen Zlatev med vännerna Qim Karlqvist, Sara Niklasson med flera har smyckat och målat hela Fabriks-lokalen så passa på att se dig omkring och njut.

Restaurang Fabriken | 18 ÅR | 100 KR | 21-03 | T-bana Stadshagen