Kulturscenen Livemodern presenterar höstens program

Den 7 september är det höstpremiär för kulturscenen Livemodern, som vill vara en inkluderande kulturscen med god mat och dryck på Cirkus Restaurang. På höstens program står exempelvis sjuårsfirande av Guitar Geeks Podcast, samtalserien Rörelsen och Cissi Wallins artistprojekt CISSI.

Det är andra säsongen av Livemodern som nu presenteras, med ett program fyllt av samhällskritisk, normbrytande och gränslös kultur. Bland annat blir det en vetenskaplig soaré om kungens femtio år på tronen, talkshows och konserter.

– Min vision är att vi ska kunna erbjuda något för alla. En scen där både politiska och filosofiska samtal delar space med vetenskap, teater, kabaret, popkonserter och gitarrnörderi. En inkluderande kulturscen med stor kreativ själ där vi erbjuder en helkväll med god mat och dryck i fina lokaler, säger Mary Nelson, projektledare och programkoordinator på Cirkus Venues samt kreativt ansvarig för Livemoder.

Livemoderns scen ligger i Cirkus restaurang och det säljs två olika biljetter; en menybiljett där middag innan föreställningen ingår, och en biljett som enbart gäller entré.