Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Cirkus Restaurang

0,0
0 recensioner
Cirkus Restaurang

Ute på Djurgården ligger Cirkus kreativa och lekfulla bistro som hämtar inspiration från Cirkus historia. Här vill man bjuda på det extraordinära, udda och oväntade. På menyn hittar du kontinentala klassiker som går bra att dela med sällskapet eller äta för sig själv.

I anslutning till den historiska privatteatern hittar du en franskinspirerad restaurang med klassisk bistrokänsla och influenser från Cirkus lustfyllda historia. Här serveras maten på stora fat, precis som hemma. Från menyn kan man välja mellan mindre rätter, tillbehör och varmrätter med franska, asiatiska och amerikanska förtecken. Tanken är att man ska kunna ta för sig från samma fat eller behålla maten för sig själv om man hellre vill det.

Restaurangen passar lika bra att besöka tillsammans med andra som helt för sig själv. Känn gemenskapen eller ät i fred – här ska man kunna fly verkligheten för en stund och få vara sig själv. Är du sugen på bubbel och barmat har restaurangen även en bar med samma öppettider. Härifrån går det också bra att beställa något att dricka i pausen under Cirkus evenemang.

Cirkus invigdes på 1800-talet och har genom åren gästats av stora världsartister och succéshower. Oavsett om man kommer för en konsert, middag eller kaffe är tanken att man ska få en extraordinär, udda och oväntad upplevelse.

Se även Cirkus

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Cirkus Restaurang!

Användarbilder på Cirkus Restaurang

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild