Nu har Le Pops glassbar på Sergelgatan öppnat, där man erbjuder glass på pinne som doppas i belgisk choklad och toppas med nötter, kokos eller kaksmulor. Glassen tillverkas av naturliga råvaror och har många likheter med paletas, latinamerikanska glasspinnar. Med konceptet vill grundarna förändra hur svenskarna äter kvalitetsglass.
Le Pop tillverkar och säljer glass på pinne som doppas i belgisk choklad och toppas med krossade nötter, kokosflingor eller kaksmulor, ett koncept inspirerat av glassbarer i Latinamerika. Bakom Le Pop står Carl-Johan och Hanna Wennberg samt Jesper Knutsson.
– Med Le Pop vill vi få svenskarna att upptäcka kvalitetsglass på pinne, och dessutom få en rolig upplevelse på köpet. Vi utmanar den traditionella och populära gelaton, och menar att glass på pinne kan vara minst lika god och av hög kvalitet, särskilt eftersom vi valt att endast ha naturliga råvaror i våra glassar, säger Hanna Wennberg, medgrundare och vd.
Butiken på Sergelgatan öppnade på måndagen den 26 juni, och kommer att hålla öppet hela sommarsäsongen.