Le Pop

inga betyg
Glassbar
Le Pop
inga betyg

På Le Pop vill man erbjuda ett nytt, kul sätt att äta glass. I den sommaröppna pop up-butiken i Brunogallerian på Götgatan designar du din egen glasspinne med chokladdopp och toppings. 

I Le Pops Lab utvecklar de nya, spännande smaker i både gräddiga och fruktiga format. Jordgubbssorbet, blåbärskaka, dulce de leche, kokos eller mango med chili, för att bara nämna några favoriter. Glassen tillverkas hantverksmässigt med färska och naturliga råvaror, och många av smakerna är veganska. Konceptet är inspirerat av glassbarer i Sydeuropa och Latinamerika
och har anpassats till den svenska marknaden.

När du valt vilken smak du vill ha på din glasspinne är det dags att gå loss bland alla toppings. Här erbjuds chokladdopp i olika sorters belgisk choklad, och strössel som kokos, nötter, torkade bär eller kaksmulor – det är bara fantasin som sätter gränserna.

Under sommaren slår Le Pop upp ett glassparadis i Brunogallerian, där man även kan njuta av dryck och jordgubbar med belgisk hantverkschoklad.

Konceptet passar även födelsedagsfester, bröllop och företagseventet. Le Pop erbjuder skräddarsydda upplägg för evenemang, och kommer gärna på besök med sin glassvagn.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Le Pop Bilder

Recensioner av Le Pop

Det går inte att recensera Le Pop för tillfället.

Bli den första att recensera Le Pop!

Kontaktinformation

Representerar du Le Pop?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Le Pop?

Le Pop ligger på Götgatan 36, 118 26, Södermalm. I närheten ligger Slussen. Närmsta tunnelbana är Slussen (ca 250m).