Libanesisk pop-up gästar Royal Park

Under sommaren arrangeras ett gäng kulinariska gästspel på Royal Parks stora terrass i Hagaparken. Den 24-26 juli blir det libanesiska smaker med Beirut in the Park.

Helgens pop-up kommer att bjuda på libanesiska grillrätter, meze, desserter, vin och arrak. I shisha-loungen kan man röka vattenpipa och ta del av både livemusik och magdans. Den som vill kan även gå på spa i trädgården, eller besöka Royal Park Beach Club som bland annat hyr ut solstolar och kanoter.

– Vi bjuder kontinuerligt in aktörer och artister att få gästspela och nyttja den stora utomhusytan med utsikt över Brunnsviken, den nybyggda scenen i trädgården och på Royal Parks Bakficka. För oss är det viktigt att skapa aktivitet, säger entreprenören Ulrich John, ägare av Royal Park Sthlm och verksamheten på destinationen samt initiativtagare av Royal Park Hospitality & Education Hub Sthlm.

Hela sommaren arrangeras gästspel och livestreamade pop-up-konserter på terrassen, där avstånden är stora. I Royal Parks Bakficka begränsas platserna till 40. Tidigare i somras gästspelade bland andra Punk Royale, som även kommer att ha en kräftskiva i augusti.