Live-framträdanden, djs och stor fest på Färgfabriken

Up To No Good, Kärleksdöden och Love Lagerberg bjuder in till stor fest på Färgfabriken onsdagen den 16 maj och ger er två stora live-framträdanden från Lazer Sword (US/DE) och G-Side (US), samt musik från ett gäng olika dj:s.

Lazer Sword (US/DE)
För första gången i Sverige! Lando Kal och Low Limit träffades för ett gäng år sedan som trendsättare på tuffa gatukulturtidningen XLR8R i San Francisco. Duon började programmera 8bitars hiphopbeats som var lika skitiga som de var old-school electro. Nu släpper de sitt andra album Memory och påminner sig istället om ursprunget i underjordstechnon medan de samtidigt befinner sig mitt i den stekheta UK bass-scenens mest kompromisslösa era. Den 16 maj stannar de upp på Färgfabriken, som enda stopp i Sverige, under sin pågående Europaturné.

G-Side (US)
Få hiphopgrupper har varit så omtalade och hyllade de senaste åren som G-Side från Huntsville, Alabama. På årets upplaga av den amerikanska megafestivalen South by Southwest (SXSW) gjorde de inte mindre än 11 (!) framträdanden. Även i Sverige har de höjts till skyarna, deras album "The One...Cohesive" från 2011 fick högsta betyg i DN och radiolegenden Mats Nileskär utnämnde snabbt duon till sina favoriter. Trots det har G-Side hittills aldrig spelat i Stockholm, men nu är det äntligen dags att ändra på det!

DJ:s
Duvchi
Kärleksdöden
DJ Yxa
Jeansbjörn
Nypon
Alex Thunder
Love Lagerberg

16 Maj | 21-03 | Färgfabriken | 20år | 120kr i dörr, 100kr via Tickster