Loaded säsongsavslutning på Debaser medis

Säsongsavslutning på Loaded! Det lovas en oförglömlig kväll fylld med dans och mängder av vår och sommarkänslor. På scen är det internationella skönheten Uffie som tar över Debaser Medis. På stora golvet bjuder Pelle in Richard McCormick, Jacob D Stephenson och Martin Ringstrand. Det blir ett fyra timmarsset i två delar med uppvärmning inför Uffie som kommer att ta publiken över bristningsgränsen är det lovat. I restaurangen satsar Stina och Nicke allt. Tillsammans spelar de all sin bästa soul mellan 19-03. Det är ett sjukt långt set och det är glad dans för hela slanten som dessa två klarar av att genomföra galant.

UFFIE

Hon har växt upp i Miami och Hong Kong men bor numera i Paris sedan ett par år tillbaka. Hon heter Anna-Catherine Hartley men är mer känd som Uffie i de hippa modekvarteren. Hon ser ut som en huvudperson i en film av Roman Polanski, eller som den cigarettrökande tjejen som hängt en hel del med Serge Gainsbourg. Uffie föddes 1987 och singeldebuterade 2006 på hippa Ed Banger Records, med "Pop The Glock", där hon hon blev stallkamrat med ultracoola Justice. Nu fyra år senare kommer det hett efterlängtade albumet "Sex Dreams and Jeans" i samma stund som hon kommer till ett majsoligt Stockholm för andra gången. Förbered dig på "Old school soundclash of heavy beats and sharp rhymes".
Uffie MySpace

FAT&EZ

Består av Richard McCormick och Jacob D Stephenson - våra favoriter från Finland. Där driver de klubben PopTrash och arrangerar mängder av andra events. Det senaste året har bl a Designer Drugs, FUKKK OFFF, Kill The Noise, Acid Kids och Le Castlevania gästat deras klubb i den finska huvudstaden. De har också delat DJ-bås med 2ManyDJs, DJ Funk, Pendulum och Huoratron. De får CD-spelarna att smälta, mixern att överarbeta och golvet att rasa. Även i Stockholm har dom varit vid två tidigare tillfällen, dels på Heroine och på Konstig Klubb.
Fat&Ez MySpace

MRTN STHLM BEAT CONNECTION

Martin har varit med länge i gemet nu, och driver bland annat LOFTET på Debaser medis, där han spelar med artister som Brodinski, Surkin och Maskinen. Det skulle krävas en hel roman att beskriva vad Martin gjort för stockholms klubbliv genom åren. I huvudsak är Martin som bekant en av våra finaste DJs och kommer leverera den

fransk electro, amerikansk house och den tyska technon.
Sthlm Beat Connection

Debaser Medis | 19-03 | 20 år | 120 kr