Lokal succé tillbaka på Urban Deli

Under mars kan man äta närproducerat och ta del av allt från musikquiz till ölprovning när Urban Delis Stockholmsdagar återvänder. Självklart med lokalt fokus.

Mellan den 3-29 mars fylls Urban Delis butikshyllor och restauranger av mat och dryck från lokala producenter. Flera råvaror på middagsmenyn byts ut mot Stockholmsprodukter och på lunchmenyn gästspelar klassiska Stockholmsrätter såsom tunnbrödsrulle.

Utöver själva maten fylls programmet av en mängd lokala nöjesinslag. Bland annat arrangeras AW varje fredag på samtliga Urban Deli, och i Sickla kan man gå på AW med alkoholfri öl. På Sveavägen kombineras öl och musik i samarbete med Sigtuna Brygghus, och på Post Bar vid Nytorget blir det musikquiz med Stockholmstema. Den som vill förkovra sig kan även gå på ölprovning med öl och mat från Stockholm i matstudion på Sveavägen.

– Närhet är en viktig del av vår hållbarhetsprofil. Vi jobbar med många härliga leverantörer och producenter i vårt närområde och vill gärna lyfta dem och deras arbete för god och hållbar mat som transporterats kortare väg, säger Sibel Wolff, marknadschef på Urban Deli.