Urban Deli Sickla

4,0
6 betyg
$$$
Restaurang
Delikatessbutik
Bar
Café
Bageri
Cateringfirma
Urban Deli
4,0
6 betyg

Efter att ha gjort succé med saluhall, restaurang och surdegshotell på Nytorget fick Urban Deli mersmak och öppnade stor filial i Sickla. Här, utanför tullarna, hittar du samma trendiga helhetskoncept fast i något barnvänligare format.

Nytorget Urban Deli blev snabbt känt för sin avskalade mix av saluhall och restaurang i Sofo. Samma upplägg är det som gäller på filialen i Sickla Köpkvarter två tågstationer från Slussen. Hit hittar shoppare, barnfamiljer och folk i alla åldrar för att äta och fylla på förrådet med delikatesser, bröd och basvaror, inte sällan ekologiska. Här finns även ett matlabb med både styckningsrum och rökeri där du kan köpa med dig färdiglagad mat i restaurangklass. Fokus ligger på förädling och tillverkning av egna produkter.

I den industribetonade matsalen serveras allt från brunch till lunch, skaldjursmiddag och rätter från charkdisken. Anpassa efter mage och tid – här kan du bland annat beställa mindre snacks eller en rejälare varmrätt såsom fiskgryta eller burgare. Det finns även gott om bubbel och vin för den som vill varva ner med ett glas och kanske något från ostdisken.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Urban Deli Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
6

Recensioner av Urban Deli

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag gillar verkligen urban deli, särskilt koreanska råbiffen. Lunchen är ganska dyr, de flesta rätter ligger runt 250 kr, mer prisvärt att äta på kvällarna. God mat och bra service 😊

My home away from home!
Då min man är bortrest eller har killmiddag går jag gärna hit själv. Får suverän service, jättegod mat (speciellt koreanska råbiffen som jag har så svårt att låta bli att beställa, vill ju gärna...

Bra alternativ i Sickla. Generösa öppettider. Överprisad mat som inte smakar speciellt.
Hemskt högljutt, trångt och kaos
Jag gillar deras deli, mycket gott och roligt att hitta.
Om du äter på plats så är ett säkert kort deras charkbri...

Recensionen är främst för butiken som jag tycker är absolut världsklass, med fina charkdiskar, härliga såser, specialiteter, osv. Men har även testat frukosten och var nöjd. Skulle gärna äta middag här också, men läget gör...

Retaurangen är trevlig och vi har ätit där många gånger. Grillat , hamburgare och lite seafood. Kanske lite fantasilös meny som aldrig ändras. Men bra!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
6

Representerar du Urban Deli Sickla?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Se även

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Urban Deli Sickla?

Urban Deli Sickla ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på Urban Deli Sickla?

På Urban Deli Sickla serveras bland annat:

  • Europeiskt
  • Glutenfritt
  • Skaldjur

Kan man beställa take away från Urban Deli Sickla?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Urban Deli. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Har Urban Deli Sickla uteservering?

Ja, Urban Deli Sickla har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Serverar Urban Deli Sickla lunch?

Ja, Urban Deli har lunchserveringar.

Var ligger Urban Deli Sickla?

Urban Deli Sickla ligger på Hasselmans Torg 12, Sickla, 131 54, Nacka, Sickla. I närheten ligger Sickla, Nacka.