Urban Deli Sickla

4,0
6 betyg
Redigera Urban Deli Sickla

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Urban Deli Sickla

4,0
6 betyg
Redigera Urban Deli Sickla

Efter att ha gjort succé med saluhall, restaurang och surdegshotell på Nytorget fick Urban Deli mersmak och öppnade stor filial i Sickla. Här, utanför tullarna, hittar du samma trendiga helhetskoncept fast i något barnvänligare format.

Nytorget Urban Deli blev snabbt känt för sin avskalade mix av saluhall och restaurang i Sofo. Samma upplägg är det som gäller på filialen i Sickla Köpkvarter två tågstationer från Slussen. Hit hittar shoppare, barnfamiljer och folk i alla åldrar för att äta och fylla på förrådet med delikatesser, bröd och basvaror, inte sällan ekologiska. Här finns även ett matlabb med både styckningsrum och rökeri där du kan köpa med dig färdiglagad mat i restaurangklass. Fokus ligger på förädling och tillverkning av egna produkter.

I den industribetonade matsalen serveras allt från frukost och brunchbuffé till lunch, skaldjursmiddag och rätter från charkdisken. Anpassa efter mage och tid - här kan du bland annat beställa "en liten matbit" i stil med caprese eller "en rejäl matbit" såsom fiskgryta eller flankstek. På menyn finns även bland annat skaldjursplatå och desserter i stil med milkshake och crème brûlée. Barnen serveras en "barnslig mat"-meny som bland annat består av grillkorv och glass. Här finns även gott om bubbel och vin för den som vill varva ner med ett glas och kanske något från ostdisken.

Lördagar och söndagar serverar Urban Deli en brunchbuffé som även går att kombinera med brunchöl, bubbel eller bloody mary. Oavsett måltid kan du räkna med fokus på fina råvaror.

Se även: Nytorget Urban Deli, Sveavägen Urban Deli

Se även Urban Deli Sveavägen, Urban Deli Hagastaden, Urban Deli Nytorget, Urban Deli Åhléns City, Urban Deli Sveavägen matstudio/catering/konferenslokal/festlokal, Post Bar, Urban Deli Centralen

Användarbilder på Urban Deli Sickla Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Urban Deli Sickla av Catrin M.
  • Bild från Urban Deli Sickla av Katarina D.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 sep 2020

Jag gillar verkligen urban deli, särskilt koreanska råbiffen. Lunchen är ganska dyr, de flesta rätter ligger runt 250 kr, mer prisvärt att äta på kvällarna. God mat och bra service 😊

13 aug 2019

My home away from home!
Då min man är bortrest eller har killmiddag går jag gärna hit själv. Får suverän service, jättegod mat (speciellt koreanska råbiffen som jag har så svårt att låta bli att beställa, vill ju gärna... Visa hela »

31 okt 2018

Bra alternativ i Sickla. Generösa öppettider. Överprisad mat som inte smakar speciellt.
Hemskt högljutt, trångt och kaos
Jag gillar deras deli, mycket gott och roligt att hitta.
Om du äter på plats så är ett säkert kort deras charkbri... Visa hela »

15 jul 2015

Recensionen är främst för butiken som jag tycker är absolut världsklass, med fina charkdiskar, härliga såser, specialiteter, osv. Men har även testat frukosten och var nöjd. Skulle gärna äta middag här också, men läget gör... Visa hela »

24 jan 2016

Retaurangen är trevlig och vi har ätit där många gånger. Grillat , hamburgare och lite seafood. Kanske lite fantasilös meny som aldrig ändras. Men bra!

29 jan 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.