London-dj startar klubb Plus One på KGB Bar

Den nystartade klubben Plus One kommer att köra igång den

10 septemberKGB Bar & Restaurant. Musikmixen som kommer att framföras är unik i den meningen att det är en modig blandning av bland annat synth, elektro, alternative, pop, rock 60 till 90-talsmusik. Ett gäng etablerade dj:s kommer att gästa klubben som arrangeras av dj The Fixx, som är känd från Stockholms klubbvärld såväl som Londons.

På premiäröppningen kommer dj Dani från Casino Royale, London att gästa klubben och bjuder på en galet härlig blandning mellan rockabilly, indie, rock och 60- och 80-talsmusik. Varje månad framöver bjuder dj The Fixx in erkända internationella och inhemska dj:s. Det blir även ett liveband per klubbkväll. Och först ut är Stockholmsbandet Keller.


För att säga några ord om dj The Fixx så har hon bland annat spelat kontinuerligt på indieklubben Laid i Londons Soho. Efter några år bestämde hon sig för att starta Plus One i samma lokal. Förutom den egna musikblandningen arrangerades bland annat livebandspelningar och burleskshower.

Den 8 oktober spelar dj Dyasann även kallad Choke. Också han från London. Det blir ny och gammal indie, elektroniskt och rock. Kvällens liveakt står Bon Death för.

Den 12 november gästas klubben av en hemlig gäst-dj. Kvällens liveband kommer från Västerås kör indie och kallar sig själva Luminate Blue.

KGB Bar | 21-02 | gratis inträde innan kl 22, därefter 40 kr inkl garderob