Foto: Martin Key/Instagram Foto: Martin Key/Instagram

Martin Key öppnar butik på Stureplan

I februari öppnar den svenska modedesignern Martin Key en butik på Stureplan, med samma namn. Under flera år har han levererat skinnjackor till världseliten inom musik och idrott och nu är det dags att förse stockholmarna med snygga jackor, skor och accessoarer i skinn.

Martin Keys grundidé är att skapa och leverera kundanpassade skinnjackor i en tidlös design med hög kvalitet. Nu öppnar han en fysisk butik på Östermalm.
– Det känns superspännande att öppna butik på Stureplan och visa vad jag har skapat i hjärtat av Sveriges modescen, granne med de världsledande lyxvaruhusens skyltfönster. Det är ett mål och dröm som har blivit verklighet, säger Martin i ett pressmeddelande.

Huvudprodukten är unika skinnjackor, som i dagsläget finns i 12 modeller att välja som utgångspunkt. Jackorna skräddarsys sedan efter kundernas önskemål. Allt skinn som används kommer från noga utvalda garverier som garanterar kvaliteten.

Varje möte med kunden börjar med en presentation och kollektionsvisning för att välja modell, material och för att göra plagget 'custom made'. Butiken på Stureplan ska bli en mötesplats där kunder kan se och känna på jackor. Under våren kommer Martin Key även att släppa en damkollektion.

Information
Visa på karta