Pressbild Smaka på Solna Pressbild Smaka på Solna

Matscenen i fokus på Smaka på Solna

I helgen, den 4-6 oktober, öppnar matmarknaden Smaka på Solna upp i Solna Centrum. Smakprover, tävlingar och olika erbjudanden står på schemat och utmärkelsen Min lokala hjälte delas ut.

Matscenen i Solna Centrum har de senaste åren växt snabbt i samband med att fler och fler restauranger och caféer öppnat sina verksamheter i centrumet. För att lyfta de matkoncept som finns i Solna Centrum bjuder centrumet in allmänheten till matmarknaden Smaka på Solna. Där kommer utvalda restauranger och caféer bjuda på smakprover och andra aktiviteter, däribland det nyöppnade Sushi Kawa.

– Det har varit stor efterfrågan på nya restaurangkoncept i centrum från våra kunder och vi ser därför mycket positivt på ytterligare ett komplement till vårt restaurangutbud med en ny och spännande öppning av det fräscha konceptet Sushi Kawa, meddelar Veronica Sjövik Sten, centrumchef Solna Centrum.

Även vinnaren av utmärkelsen Min lokala hjälte, där de nominerade är lokala profiler som gjort något betydelsefullt för kommunen, kommer att utses.

Information
Visa på karta