Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Solna Centrum

3,0
2 recensioner
Solna Centrum

Även om Solna Centrum till en början skapades för att vara en plats för Sundbybergs och Solnabor att göra alla sina inköp på har det idag blivit ett populärt köpcentrum för såväl innerstadsbor som boende i andra närliggande områden. Idag är det ett nyrenoverat köpcentrum med shopping för hela familjen. Här finns 120 butiker, restauranger och även bibliotek. Välkända butikskedjor ligger jämte små, unika affärer och såväl sport som teknik, kläder och skönhetsvård går att inhandla på en och densamma runda. Med en mysig och personlig galleria passar det utmärkt för såväl barnfamiljer som kompisgäng.

Användarbilder på Solna Centrum

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 dec 2019

Inte det nyaste tillskottet men ändå ett fräscht centrum som håller måtten. Det finns de butiker man behöver som H&M och liknande kedjor. Det finns även Rusta, Clas Ohlsson och flera matbutiker som Lidl, Hemköp och ett superbra Ica.

I matvä... Visa hela »

21 jan 2019

Najs!
Snygg, fräsch, stor. Massa gångar så man irrar omkring lite i början som i en labyrint. Det finns gott om skyltar som informerar en vart man är och vart man skall gå.
Bra utbud av affärer. Enorm ICA. Men även Hemköp. Gillar att Picard fi... Visa hela »