Middag till fest nytt koncept på Society

Lagom till sommaren smygöppnade Society på Grev Turegatan med nya ägare, ny design och nytt koncept. Idag, den 30 augusti, har det blivit dags för en ordentlig officiell premiär av nattklubben och om några veckor öppnar även restaurangen.

Konceptet kallas "Dinner to Club" och handlar om att skapa en upplevelse där du både får restaurang och klubb på samma ställe och ska spendera en hel afton. Enligt Mathias Kalleryd, som driver Society och som tidigare bland annat varit nattklubbschef på Ambassadeur i Stockholm, är tanken att vara ett hem för gästerna under en hel kväll där middag övergår till fest.

- Idén till Society fick vi när vi pratade om hur skönt det vore med ett ställe som hade allt; att kunna ta en drink efter jobbet, äta middag och sen gå på nattklubb, berättar han.


Daniel Lundh, Mathias Kalleryd, Mikael Eder

Under sommaren har gästerna kunnat gå och lägga sig redan på eftermiddagen i en av de specialdesignade loungebäddarna som står på innergården Society Garden. Här finns uteservering och en fullt utrustad bar för den som är cocktailsugen och vill insupa eftermiddagsatmosfären.

Även matgäster kan känna sig som hemma både inne och ute. För den som är hungrig består restaurangens middagsmeny av fisk och kött från grillen tillsammans med valfria tillbehör, samt andra klassiska smaker. Har man inte fått nog efter middagen återstår alltså resten av kvällen. Observera dock att restaurangen öppnar först om några veckor.

- Under kvällen kommer vi bjuda på många överraskningar, allt för att gästerna ska känna sig tillfreds i en avslappnad och festlig miljö, säger Mathias Kalleryd.

För mer information: Society