Miss Voon firar körsbärsblomningen

Miss Voon firar körsbärsblomningen

Johanna Lagerkranser, Skribent SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Skribent SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

Hanami kallas perioden under våren då körsbärsblommorna blommar, något som Miss Voon passar på att fira med en avsmakningsmeny på samma tema. Hanamimenyn serveras under tre veckor den 18 april till 7 maj och bjuder bland annat på havsabborre, vit sparris och kammussla.

Hanamimeny

Havsabborre
Sashimi, pistagenötter, körsbärsponzu

Vit sparris
Alghollandaise, lotusblomma, daikon, körsbärskvist

Kammussla
Garden wrap, avokado, ramslök, körsbärspeppar

Lamm
Robata, citrongräs, romanesco, kaffir-lime, körsbärsblomris

Choklad
Fondant, ca phe kaffeglass, shizo, körsbärskompott

Pris: 550 kr, 400 kr innan kl 18

Mer information: Miss Voon

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.