Pressbild Pressbild

Miyakodori kör pop-up i Söderhallarna

Emmi Anderberg, Editor-in-chief, Thatsup Emmi Anderberg, Editor-in-chief, Thatsup
Emmi Anderberg

Tisdagen den 16 juni slår kockarna bakom Miyakodori, Max Inazawa och John Forssell, upp sin senaste pop-up i Söderhallarna.

I Söderhallarna kommer Miyakodori denna gång att utforska japansk husmanskost. Fokus ligger på donburi, en japansk risrätt som toppas med olika tillbehör – varmt som kallt. Besökarna kan köpa med maten eller njuta av menyn i den nybyggda baren.

Max och John har båda erfarenheter inom både fine dining och traditionell matlagning, vilket gör att de tillsammans har en stabil grund att stå på. Sedan 2018 driver de tillsammans Miyakodori, med ambitionen att öppna en japansk restaurang.

Pop-upen sträcker sig över fem månader i Söderhallarna, och följer till en början Söderhallarnas öppettider.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.