Modekvällar på Café Opera

Nu på torsdag är det dags för Café Operas nystartade eventkoncept Fashion at Café Opera. Den här gången är det Pour som står för kalaset och under kvällen kommer det att bjudas på nytt svenskt mode, skönt sommarhäng och Pour-priser i baren. Modebloggerskan Sophie Rosensvärd är nybliven modemanager för Café Operas uteservering och har tillsammans med Café Operas VD Abbe Ibrahim startat det nya konceptet.

Svenska Moderådet och Operakällaren har slutit ett samarbetsavtal för att skapa en mötesplats för Stockholm Fashion Week.
-Vi börjar i liten skala med festligheter men visionen är att etablera en självklar arena för Stockholm Fashion Week, säger Lotta Ahlvar VD Svenska Moderådet och Abbe Ibrahim VD Operakällaren.
Stockholm Fashion Week koordineras av Svenska Moderådet, som även informerar om modeveckan. Nästa steg är en fysisk arena som bas för Stockholm Fashion Week. Denna plats blir Café Opera och Operakällaren dit lämpliga aktiviteter kan förläggas.

Café Operas lokaler är från 1895 med takmålningar, stuckaturer och stora kristallkronor. Den pampiga, historiska lokalen kombineras med moderna inslag i form av flera barer och modern inredning vilket gör Café Opera till den ultimata festlokalen.

Mer info om Pour på Café Opera hittar ni på Sophies blogg.