Månadens restaurang januari: Magic Bar

På Magic Bar kommer inte magin bara serverat på tallriken. Här äter du i en hel miljö med magiska förtecken. Ridå för en av stans mest nytänkande krogar, tillika månadens restaurang i januari. Den här redaktionsfavoriten levererar ett koncept som känns Las Vegas i miniatyr.

Stadens restaurangutbud växer så det knakar och bredden börjar likna en sann världsmetropols agenda. På de flesta krogar strävar man efter magi i köket.
'Crazy Magic Night' heter en av kvällarna på nordens enda trollerirestaurang, och 'crazy' kan det lät bli under en kväll här där inget går att förutspå. Kliv in i en annorlunda miljö, kombinera det med trollkonstnärer i världsklass och blir serverad en middag i klass med en bättre finkrog. Magic Bar lyckas med konststycket att trolla bort en hel afton i deras regi, för innan du vet ordet av är kvällen över, och intrycken är många.

Tankarna för en till Manhattans lower east side när man kliver in på Magic Bar, och de otaliga stand-up barerna och varitéshowerna som där borta erbjuder mångfacetterad underhållning var kväll. Nu äntligen har Stockholm berikat sin mångfald och låtit sig inspireras av de riktigt stora städerna. Menyn skvallrar om betydligt mer lokala kokkonster och skandinaviska rätter till bra priser gör det här till en krog värt att besöka även en vardagskväll. Showerna är främst fredags- och lördagskvällar, men scenen här är alltid öppen så vad som helst kan hända. Låt dig förbluffas, förundras och förtrollas av deras duktiga huskonstnärer eller gästmagiker som gästar efter förutsatt program. På Magic Bar får du som gäst en förtrollande afton.

Läs mer och se fler bilder på Magic Bar här.