Påsken närmar sig och det är dags att börja tänka på hur man ska fira. En restaurang som har valt att anpassa sitt påskbord efter rådande omständigheter är Napolyon Bistro & Bar. Restaurangen erbjuder take away på hela påskbordet, som innehåller alla klassiska rätter som hör påsken till. Beställer man för fler än fyra personer får man dessutom 10 procent rabatt på beställningen.
Menyn bjuder på matjessill med rödlök och gräslök, gubbröra, kallrökt lax, skagenröra på handskalade räkor, hjortköttbullar med rödbetssallad, fransk potatissallad med dijonsenap, hemmagjord chokladtryffel och knäckebröd. Priset är 250 kronor per person och 125 kronor för de små (utan sill/gubbröra/lax).
Boka ditt påskbord som take away senast den 6 april innan klockan 15, genom att maila eller ringa restaurangen. Uppge även vilken dag du vill hämta maten på, samt hur många som är vuxna och barn i beställningen. Påskbordet hämtas upp på restaurangen mellan klockan 12-18, mellan den 8-11 april.