Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Napolyon Bistro & Bar

3,8
14 recensioner
Redigera Napolyon Bistro & Bar
Napolyon Bistro & Bar

Intill ett av Stockholms livligare stråk på Östermalm hittar du Bistro Napolyon. Kvarterskrogen huserar sedan 2012 på Grev Turegatan i en modern lokal med karaktäristisk bistrostil. Här möts Sverige och Frankrike, både på faten och i atmosfären.

Med handplockade råvaror skapar Napolyon fransk husmanskost som serveras i modern tappning. Likt en typisk kvarterskrog är omgivningen ofta stimmig men hemtrevlig, med en avslappnad och elegant feeling. Ambitionen är att vara en knutpunkt och ett andra hem för den matglada som gärna slinker in för en lunch eller middag.

På menyn hittar du eftertraktade klassiker som ostron, löjrom och chark till förrätt, moules marinière, hälleflundra och råbiff till varmrätt och crème brûlée, tryffel eller ostar till efterrätt. Under veckodagarna serveras dagens med en mindre à la carte-meny.

Här finns även en liten bar med ett stort urval av viner, något som personalen gärna rekommenderar på förfrågan.

På övervåningen finns en avskild miljö för större sällskap, och för exklusiva sammanhang kan man boka restaurangens chambre separée för upp till 30 personer. De hjälper även gärna till med att planera speciella evenemang och födelsedagar.

Användarbilder på Napolyon Bistro & Bar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Napolyon Bistro & Bar av Veronica F.
  • Räksallad – Bild från Napolyon Bistro & Bar av Adam L.
  • Bild från Napolyon Bistro & Bar av Fredric E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
1 mar 2020

Här hittar man bra lunchrätter för bra priser på bästa läget! Bra uteservering för people spotting.

9 jan 2018 · Uppdaterad

Haft många trevliga luncher här. Typiskt franskt. Trivsam miljö och bra uteservering!

1 nov 2018

Vacker lokal, intimt och romantiskt med dunkel belysning. Jag har haft middagar här ett par gånger och varit nöjd för det mesta. Glömmer bort att stället finns trots att maten smakar bra. Priserna passar läget.
Trångt mellan borden, kolla om du kan haff... Visa hela »

Listad i: Charkbrickor
12 dec 2016

God och vällagad mat på kvarterskrogen Napolyon. Rekomederas!

13 nov 2018

Mysigt och trevlig liten fransk bistro med väldigt bra läge. Jag har bara ätit en förrätt här och druckit vin. Personalen är supertrevlig och omhändertagande. Jag skulle gärna prova att äta en hel middag en annan gång.
Förrätten j... Visa hela »

18 mar 2020

Bra lunchställe, uppskattas

19 feb 2019

Bra lunch med utmärkt läge på Grev Turegatan. Om det är möjligt att sitta på uteserveringen så rekommenderas det starkt. Stort plus för vegansk rätt på lunchmenyn!

17 maj 2020

Den blonda servitrisen var helt sjukt oproffsig. Vägrade ta våra beställningar och kallade oss för svin när man sa till. Hade varit 4/5 - 5/5 stjärnor om det inte vore för personalen! drog ner det till 1 stjärna

27 sep 2018

Riktigt bra lunch! Schnitzeln är bäst, likaså brukar fiskrätterna vara bra. Vid fint väder rekommenderas uteserveringen.

30 mar 2020

Avslappnad atmosfär med välkomnande och glad personal. En riktigt genuin och mysig lokal. Åt en god middag inne och satt sedan kvar på uteserveringen under värmelampa i flera timmar! första ute-serveringen för i år. Kan komma att bli en favorit!

19 feb 2018

Fick vänta 15 på att beställa och personal bara fick förbi oss. När vi väl beställde så dröjde vår dricka i över 20 min så då frågade vi hur det gick men då hade de glömt bort oss. Då fick vi vänta ytte... Visa hela »

Svar från Napolyon Bistro & Bar

Hej Tomas,

Tråkigt att du är missnöjd med ditt besök hos oss. Jag skulle gärna komma i kontakt med dig, så vi kan hitta ett sätt att gottgöra dig. Hör gärna av dig till oss på
info@napolyon.se.

Mvh
Anton Lindeborg, krögare

5 mar 2018

Bästa stället i alla kategorier!

3 jun 2015

Priset ligger lite högt, men maten här är fantastiskt god och vinlistan är superfin!

15 mar 2018

Trevlig och varm atmosfär där man alltid känner sig välkommen

Bra mat och urval på viner
Rekommenders skarpt

Vi kommer tillbaka