Nattklubb möter livemusik med after ski-vibbar på Vandal Live

Den 15 september är det premiär för Fröken Vandals nya koncept Vandal Live. Varje torsdag kan du slå klackarna i taket till tonerna av livemusik fram till klockan 01. Festen och kärleken till musiken är i fokus, och det är fritt fram att önska så många låtar du vill.

På Fröken Vandal är stämningen alltid på topp, och i lokalerna på Hornsbruksgatan råder en både festlig och livlig hemma hos-känsla – speciellt på fredagar och lördagar då musiken är euforisk och festen och glädjen inte vet några gränser. Från den 15 september blir det extra festligt även på torsdagar, då det är premiär för det sprillans nya konceptet Vandal Live - en kombination av nattklubbskänsla och livemusik som inte finns på Stockholms klubbscen sedan tidigare.

– Vandal Live är en klubb för alla som gillar musik och uppskattar livespelningar. På ett ställe där lokalen inte är så stor blir det dessutom en väldigt speciell stämning – som att du hade ett liveuppträdande hemma i vardagsrummet, säger Jacob Nordström, nattklubbschef och driftansvarig.

Allt från schlager till hiphop
Vandal Live går av stapeln varje torsdag och är den perfekta destinationen för dig som vill uppleva en förfest fylld av glädje, musik och kärlek. En eller ett par artister intar scenen och bjuder på musik i alla tänkbara genrer – allt från schlager till hiphop. Artisterna interagerar gärna med publiken i sann after-ski- och allsångsanda och det är fritt fram att önska låtar hela kvällen.

– På Vandal Live är det otroligt högt i tak och helt prestigelöst – vi kör låtar med allt från Carola till Eminem. Det är kärleken till musiken, glädjen och den härliga stämningen som är i fokus, berättar John-Emil, arrangör och artist.

Vandal Live har premiär den 15 september och därefter kan du uppleva den härliga stämningen på Hornsbruksgatan 24-26 varje torsdag mellan klockan 21-01.