Avskalat går av stapeln i Stockholm den 17-18 november Avskalat går av stapeln i Stockholm den 17-18 november

Naturvins- och ciderfestival återvänder till Stockholm

Lisa Melin Johansson, Skribent SE, Thatsup Lisa Melin Johansson, Skribent SE, Thatsup
Lisa Melin Johansson

Den 17-18 november är det dags för Avskalat att för femte året i rad inta Münchenbryggeriet för två dagar med smakupplevelser och inspiration. Festivalen är centrerad kring naturvin och hantverkscider, som ackompanjeras av passande mat och delikatesser.

På Avskalat får besökare möjlighet att träffa några av Sveriges främsta importörer och producenter av naturligt och hantverksmässigt framställt vin och cider. Därtill finns flera mataktörer på plats för att erbjuda ätbara godsaker att förtära på plats eller köpa med sig hem. 

Även Göteborg och Malmö kommer att få besök av festivalen, men inga datum har än så länge annonserats. 

Lista på utställare samt info uppdateras löpande på Avskalats hemsida.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.