Den 26 oktober intar Avskalat Brygghuset i Stockholm. Foto: Avskalat. Den 26 oktober intar Avskalat Brygghuset i Stockholm. Foto: Avskalat.

Naturvinsfest när Avskalat återvänder till Stockholm

Lisa Melin Johansson, Content Writer SE, Thatsup Lisa Melin Johansson, Content Writer SE, Thatsup
Lisa Melin Johansson

Den 26 oktober är det dags för Avskalat att för sjätte året i rad inta Stockholm för en dag med smakupplevelser och inspiration, denna gång på Brygghuset i Vasastan. Festivalen är centrerad kring naturvin och hantverkscider, som ackompanjeras av passande mat och delikatesser.

På Avskalat får besökare möjlighet att träffa några av Sveriges främsta importörer och producenter av naturligt och hantverksmässigt framställt vin och cider. Därtill finns flera mataktörer på plats för att erbjuda ätbara godsaker att förtära på plats eller köpa med sig hem. 

Bland årets utställare hittas bland annat Fria Viner, Wine Trade, Wine Waves och Arla Unika. Fullständig lista på utställare samt info uppdateras löpande på Avskalats hemsida.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.