Noi öppnar inför hösten: "Vill skapa en otrolig atmosfär"

Nu slår hotellrestaurangen Noi åter upp dörrarna på Nobis Hotel inför hösten. Vi passade på att ställa några frågor till Fredrik Månsson som är ny på posten som restaurangchef.

Hej Fredrik! Vad har du gjort tidigare?
– Jag har arbetat i restaurangbranschen sedan jag var 15 och är sedan 2012 utbildad sommelier. Jag har jobbat mycket utomlands, i Sydney, Kuala Lumpur och London. I Stockholm har ni sett mig på ställen som restaurang Bardot och Noppe members club.

Noi har även fått en ny kökschef, Martin Adamsson från Nosh & Chow. Vilka förändringar kommer ni att göra på restaurangen?
– Vi har utökat menyn på både mat och dryck och har som mål att hela tiden göra det vi tror på för att bemöta gästerna på bästa sätt.

Vad är er vision?
– Att skapa en otrolig atmosfär med både internationella och lokala gäster och vänner, medan vi fortsätter att hålla en femstjärnig standard på alla fronter i huset.

Vad kan vi se fram emot mest av allt i höst?
– Ni kan se fram emot förstklassig service och bemötande. Fantastisk mat och dryck där inget har lämnats till slumpen. Jag och Oscar Durling (Nobis Hotels nya community manager, reds anm) kommer att jobba nära tillsammans med Noi, vilket redan har fungerat utmärkt och vi ser fram emot vad hösten har att erbjuda.

Noi öppnar för säsongen fredagen den 23 augusti.