Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Noi

4,3 • 14 recensioner
Noi

Restaurang Noi huserar en trappa ner på Nobis Hotel på Norrmalmstorg, i en elegant lokal inredd med naturliga material. Här vill man skapa en bra atmosfär med en mix av lokala och internationella gäster.

Nobis Hotel, som tidigare huserat med restaurangen Caina, gjorde 2018 en totalrenovering för att öppna Noi en trappa ner. Interiören på Noi är elegant och ambitionen är att skapa en intim och social mötesplats. Restaurangen har ett chambre séparée för de som önskar att boka en mer privat tillställning.

Allt på menyn utgår från säsongens bästa råvaror med influenser från hela Europa. Här servas kött, fisk, skaldjur, pasta och vegetariska alternativ. Tanken är att passa lika bra för en romantisk dejt som en förfest med vännerna eller viktig affärsmiddag. Här vill man skapa en inbjudande miljö dit gäster kan komma för att njuta av vällagad mat.

Lokalen är speciellt framtagen av arkitekterna på Wingårdhs. Med "elegant" som ledord har man valt naturliga material som garvat läder, valnöt, mosaik och svart marmor. Färgtonerna går i cognac, saffransgul och mörkgrönt.

Chambre séparée
Större sällskap som vill ha ett privat middagsrum eller ordna lunchmöte kan boka restaurangens chambre séparée för upp till 40 personer. Här serveras en meny med säsongens bästa råvaror och europeiska influenser. Inredningen går i samma eleganta stil som resten av restaurangen, med naturliga material.

Se även Nobis Hotel, Bino, Nobis Guldbaren & Loungen, Hotel Skeppsholmen, Långa Raden, Miss Clara, Miss Clara Hotel, Giro, Stallmästaregården Hotell, Stallmästaregården Restaurang, Hotel J Nacka Strand, Restaurant J Nacka Strand, Operakällaren, Operabaren, Operakällaren Bakfickan, Café Opera, END

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 feb 2019

Härlig restaurang riktigt god mat. Framförallt förrätterna som är utanför denna värld!

Bra viner i fortfarande rimlig prisklass och riktigt fin interiör med bra utrymme mellan borden vilket gör det till en riktigt bra middagsdejt restaurang.

4 apr 2018 · Uppdaterad

Hade ett fantastiskt första besök på Noi, vilket lyft från Caina!

Först och främst en fantastiskt snygg och mysig miljö. Nu var vi första sällskapet (18.00), och även om det kom 4-5 sällskap under tiden vi åt så kände... Visa hela »

Listad i: Favoriter
4 feb 2019 · Uppdaterad

Tycker det här stället är urhärligt! Lokalen, maten, servicen, ja allt är bra! Till skillnad från många andra restauranger som ingår i det lite lyxigare segmentet är stämningen skön och avslappnad. Finns otroligt många goda rätter... Visa hela »

17 dec 2018

Lokalen är fantastiskt elegant, pampig och läcker. Dov intim belysning, vackra detaljer och skön stämning.

Ljudnivån är katastrof, man får typ skrika för att höras.

Servicen var inte så bra, man får hoppas på att det... Visa hela »

1 apr 2018

Vilket lyft. Caina har blivit Noi med bravur. Snygg inredning, trevlig service och maten på topp. Vi valde att ta flera små/mellanrätter och delade på en hängmörad biff som var alldeles perfekt serverad med 2 goda såser.

20 feb 2019

Snudd på femma. Fantastiskt restaurang där allting håller grymt hög klass. Ganska dyrt. Vill gå igen innan en eventuell femma kan sättas.

18 maj 2018

Mycket gott, mycket trevligt, mycket av allt. Rekommderas!!!

15 feb 2019

Generellt rätt nöjd! Maten var supergod (valde dock en fisk med triljarder) ben vilket ångrades. Servicen var dock inte alls toppen. Fick vänta säkert 30 min på att få beställa nåt att dricka innan maten. Inget vatten eller bröd innan. Rörig... Visa hela »

16 okt 2018

En mycket stor besvikelse på denna restaurang vi besökte i lördags. Vi var ett sällskap på 4 personer.

Vi beställde 3 rödtunga och en hängmörad biff. Så långt OK. Efter en kort stund kom servitören in och meddelade att fisken v... Visa hela »

6 nov 2018

God mat och bra service inget att klaga på! Rekommenderas starkt!

9 mar 2019

Mysig belysning och trevlig personal. Musiken var dock lite för hög för att det ska kännas som en "mysig" restaurant och akustiken är inte den bästa, så det blir lite skramligt i lokalen. Svarar man JA på frågan om man vill ha kolsyrat vatten... Visa hela »

6 feb 2019

Började en utekväll i Stockholm med middag på Noi. Vi hade höga förväntningar som verkligen infriades med fantastisk service, otrolig mat och en så härlig miljö. Jag åt stekt ankbröst som var helt magiskt gott. Vi kommer garanterat tillbaka,... Visa hela »

5 nov 2018

Har varit på den här restaurangen ett par gånger sedan "nyöppningen" som NOI. Trevlig meny med riktigt bra råvaror, förrätterna är höjdpunkten även om den vegetariska huvudrätten faktiskt också är över förvä... Visa hela »

19 okt 2018

Med stort beröm godkänt och mer därtill, till härlig personal, god mat och supermysig miljö. Ett extra slag för Christian som på sitt både sympatiska sätt och professionalitet lät oss få en härlig lördagskväll vi sent kommer at... Visa hela »