Noi

Top 100
4,2
22 betyg
$$$-$$$$
Europeisk restaurang
Hemsida
Instagram
Noi
4,2
22 betyg
Hemsida
Instagram

Restaurang Noi huserar en trappa ner på Nobis Hotel på Norrmalmstorg, i en elegant lokal inredd med naturliga material. Här skapas en bra atmosfär med en mix av lokala och internationella gäster.

Nobis Hotel, som tidigare huserat med restaurangen Caina, gjorde 2018 en totalrenovering för att öppna Noi en trappa ner. Interiören på Noi är elegant och ambitionen är att skapa en intim och social mötesplats. Restaurangen har ett chambre séparée för de som önskar att boka en mer privat tillställning.

Allt på menyn utgår från säsongens bästa råvaror med influenser från hela Europa. Här servas kött, fisk, skaldjur och vegetariska alternativ signerade kökschef Manos Spilianakis och souschef Calle Magnusson. Tanken är att passa lika bra för en romantisk dejt som en middag med vännerna eller en viktig affärsmiddag. Här vill man skapa en inbjudande miljö dit gäster kan komma för att njuta av vällagad mat.

Lokalen är speciellt framtagen av arkitekterna på Wingårdhs. Med "elegant" som ledord har man valt naturliga material som garvat läder, valnöt, mosaik och svart marmor. Färgtonerna går i cognac, saffransgul och mörkgrönt.

Chambre séparée
Större sällskap som vill ha ett privat middagsrum eller ordna lunchmöte kan boka restaurangens chambre séparée för upp till 40 personer. Här serveras en meny med säsongens bästa råvaror och europeiska influenser. Inredningen går i samma eleganta stil som resten av restaurangen, med naturliga material.

Föreslå ändringar

Recensioner av Noi

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 apr. 2018 · Uppdaterad

Hade ett fantastiskt första besök på Noi, vilket lyft från Caina!

Först och främst en fantastiskt snygg och mysig miljö. Nu var vi första sällskapet (18.00), och även om det kom 4-5 sällskap under tiden vi åt så kände... Visa hela »

Listad i: Favoriter ⭐️
4 feb. 2019

Härlig restaurang riktigt god mat. Framförallt förrätterna som är utanför denna värld!
Bra viner i fortfarande rimlig prisklass och riktigt fin interiör med bra utrymme mellan borden vilket gör det till en riktigt bra middagsdejt restaurang.

4 feb. 2019 · Uppdaterad

Tycker det här stället är urhärligt! Lokalen, maten, servicen, ja allt är bra! Till skillnad från många andra restauranger som ingår i det lite lyxigare segmentet är stämningen skön och avslappnad. Finns otroligt många goda rätter... Visa hela »

22 dec. 2022

Hello NOI!
Otroligt trevlig personal, varenda en faktiskt! Personliga utan att vara privat, på hugget utan att vara för på och väldigt tillmötesgående.

Vi partade loss på alla förrätter vilket var ett bra val, för dem var toppen! Rä... Visa hela »

17 dec. 2018

Lokalen är fantastiskt elegant, pampig och läcker. Dov intim belysning, vackra detaljer och skön stämning.
Ljudnivån är katastrof, man får typ skrika för att höras.
Servicen var inte så bra, man får hoppas på att det var en eng... Visa hela »

1 apr. 2018

Vilket lyft. Caina har blivit Noi med bravur. Snygg inredning, trevlig service och maten på topp. Vi valde att ta flera små/mellanrätter och delade på en hängmörad biff som var alldeles perfekt serverad med 2 goda såser.

29 sep. 2019

Sen sittning kl. 21:30 och restaurangen är stimmig och härlig men fortfarande med bra ljudnivå. Vi delade några förrätter där röd räkorna var en favorit. Herregud doppa brödet i den heta såsen och NJUT. Vid närmare eftertanke skulle jag... Visa hela »

5 okt. 2020 · Uppdaterad

Helhetsintrycket blir en klar femma! Vi har hur nöjda som helst med maten. Jag åt röding med vitlöksstekt broccoli och rödingen smalt i munnen. Det var helt fantastiskt gott! En i sällskapet tog hängmörad biff och uttryckte att det var det bästa kö... Visa hela »

11 jan. 2020

Var äntligen på Noi igår på middag! Så trevligt och framförallt gott!! Jag och mitt sällskap åt en Råbiff och Mozzarella till förrätt och till huvudrätt åt jag skaldjursrisotto-himmelskt gott!
Jättefin lokal och perfek... Visa hela »

18 maj 2018

Mycket gott, mycket trevligt, mycket av allt. Rekommderas!!!

10 mars 2020

Wow! vilket ställe!
Stämningen, personalen, servicen, maten och drycken! allt får 5/5!
Ett ställe som Noi, bevisar verkligen att helheten är så viktig! Alla detaljer är viktiga och man får en stark känsla av att de har superkoll.
Maten v... Visa hela »

20 feb. 2019 · Uppdaterad

Uppdatering: Efter flertalet besök kan jag konstatera att betyget får stanna på en fyra - om än en stark sådan!

Snudd på femma. Fantastiskt restaurang där allting håller grymt hög klass. Ganska dyrt. Vill gå igen innan en eventuell fem... Visa hela »

15 feb. 2019

Generellt rätt nöjd! Maten var supergod (valde dock en fisk med triljarder) ben vilket ångrades. Servicen var dock inte alls toppen. Fick vänta säkert 30 min på att få beställa nåt att dricka innan maten. Inget vatten eller bröd innan. Rörig... Visa hela »

16 okt. 2018

En mycket stor besvikelse på denna restaurang vi besökte i lördags. Vi var ett sällskap på 4 personer.
Vi beställde 3 rödtunga och en hängmörad biff. Så långt OK. Efter en kort stund kom servitören in och meddelade att fisken var i... Visa hela »

30 jan. 2022

Levererar som vanligt!! Riktigt god och vällagad mat. Personalen något stressad vilket tyvärr lyste igenom i början på kvällen men sen fick vi en ung oerhört trevlig och serviceminded servitris! Hade varit fem stjärnor om vi sluppit vänta på drick... Visa hela »

29 mars 2021

God mat trevlig miljö

6 nov. 2018

God mat och bra service inget att klaga på! Rekommenderas starkt!

9 mars 2019

Mysig belysning och trevlig personal. Musiken var dock lite för hög för att det ska kännas som en "mysig" restaurant och akustiken är inte den bästa, så det blir lite skramligt i lokalen. Svarar man JA på frågan om man vill ha kolsyrat vatten... Visa hela »

6 feb. 2019

Började en utekväll i Stockholm med middag på Noi. Vi hade höga förväntningar som verkligen infriades med fantastisk service, otrolig mat och en så härlig miljö. Jag åt stekt ankbröst som var helt magiskt gott. Vi kommer garanterat tillbaka,... Visa hela »

19 okt. 2018

Med stort beröm godkänt och mer därtill, till härlig personal, god mat och supermysig miljö. Ett extra slag för Christian som på sitt både sympatiska sätt och professionalitet lät oss få en härlig lördagskväll vi sent kommer at... Visa hela »

Sida 1 av 2