Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Noi

4,4 • 8 recensioner
Noi

Restaurang Noi huserar en trappa ner på Nobis Hotel på Norrmalmstorg, med mat signerad kocktrion Peder Andreasen, Christian Attlefelt och Filip Poon. För den gastronomiska vägledningen står Stefano Catenacci.

Nobis Hotel som tidigare huserat med restaurangen Caina gjorde 2018 en totalrenovering för att öppna Noi en trappa ner. Interiören på Noi är elegant och ambitionen är att skapa en intim och social mötesplats. Restaurangen har utrustats med ett dj-bås och ett chambre séparée för de som önskar att boka en mer privat tillställning.

Allt på menyn utgår från säsongens bästa råvaror med influenser från hela Europa. Här servas kött, fisk, skaldjur, pasta och vegetariska alternativ från en à la carte med förrätter, varmrätter och efterrätter. Tanken är att man lika gärna ska komma hit på en romantisk dejt som på förfest med vännerna eller vid en viktig affärsmiddag. Här vill man skapa en inbjudande miljö dit gäster kan komma för att njuta av vällagad mat.

Lokalen är speciellt framtagen av arkitekterna Wingårdhs. Med ledordet elegant har man valt naturliga material som garvat läder, valnöt, mosaik och svart marmor. Färgtonerna går i cognac, saffransgul och mörkgrönt.

Se även Nobis Hotel, Bino, Nobis Guldbaren & Loungen, Hotel Skeppsholmen, Långa Raden, Miss Clara, Miss Clara Hotel, Giro, Stallmästaregården Hotell, Stallmästaregården Restaurang, Hotel J Nacka Strand, Restaurant J Nacka Strand, Operakällaren, Operabaren, Operakällaren Bakfickan, Café Opera, END

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 apr 2018 · Uppdaterad

Hade ett fantastiskt första besök på Noi, vilket lyft från Caina!

Först och främst en fantastiskt snygg och mysig miljö. Nu var vi första sällskapet (18.00), och även om det kom 4-5 sällskap under tiden vi åt så kände... Visa hela »

Listad i: Favoriter
1 apr 2018

Vilket lyft. Caina har blivit Noi med bravur. Snygg inredning, trevlig service och maten på topp. Vi valde att ta flera små/mellanrätter och delade på en hängmörad biff som var alldeles perfekt serverad med 2 goda såser.

17 dec 2018

Lokalen är fantastiskt elegant, pampig och läcker. Dov intim belysning, vackra detaljer och skön stämning.

Ljudnivån är katastrof, man får typ skrika för att höras.

Servicen var inte så bra, man får hoppas på att det... Visa hela »

18 maj 2018

Mycket gott, mycket trevligt, mycket av allt. Rekommderas!!!

16 okt 2018

En mycket stor besvikelse på denna restaurang vi besökte i lördags. Vi var ett sällskap på 4 personer.

Vi beställde 3 rödtunga och en hängmörad biff. Så långt OK. Efter en kort stund kom servitören in och meddelade att fisken v... Visa hela »

6 nov 2018

God mat och bra service inget att klaga på! Rekommenderas starkt!

5 nov 2018

Har varit på den här restaurangen ett par gånger sedan "nyöppningen" som NOI. Trevlig meny med riktigt bra råvaror, förrätterna är höjdpunkten även om den vegetariska huvudrätten faktiskt också är över förvä... Visa hela »

19 okt 2018

Med stort beröm godkänt och mer därtill, till härlig personal, god mat och supermysig miljö. Ett extra slag för Christian som på sitt både sympatiska sätt och professionalitet lät oss få en härlig lördagskväll vi sent kommer at... Visa hela »