Noi

Top 100
4,2
23 betyg
$$$-$$$$
Europeisk restaurang
Noi
4,2
23 betyg

Restaurang Noi huserar en trappa ner på Nobis Hotel på Norrmalmstorg, i en elegant lokal inredd med naturliga material. Här skapas en bra atmosfär med en mix av lokala och internationella gäster.

Nobis Hotel, som tidigare huserat med restaurangen Caina, gjorde 2018 en totalrenovering för att öppna Noi en trappa ner. Interiören på Noi är elegant och ambitionen är att skapa en intim och social mötesplats. Restaurangen har ett chambre séparée för de som önskar att boka en mer privat tillställning.

Allt på menyn utgår från säsongens bästa råvaror med influenser från hela Europa. Här servas kött, fisk, skaldjur och vegetariska alternativ signerade kökschef Manos Spilianakis och souschef Calle Magnusson. Tanken är att passa lika bra för en romantisk dejt som en middag med vännerna eller en viktig affärsmiddag. Här vill man skapa en inbjudande miljö dit gäster kan komma för att njuta av vällagad mat.

Lokalen är speciellt framtagen av arkitekterna på Wingårdhs. Med "elegant" som ledord har man valt naturliga material som garvat läder, valnöt, mosaik och svart marmor. Färgtonerna går i cognac, saffransgul och mörkgrönt.

Chambre séparée
Större sällskap som vill ha ett privat middagsrum eller ordna lunchmöte kan boka restaurangens chambre séparée för upp till 40 personer. Här serveras en meny med säsongens bästa råvaror och europeiska influenser. Inredningen går i samma eleganta stil som resten av restaurangen, med naturliga material.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
23

Recensioner av Noi

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Nästan där.
Alla förutsättningar finns på plats för Noi att lyckas med konststycket att bli en riktig fullträff.
Lokalen är stilfullt inredd med asiatiska detaljer. Personalen är mycket kunnig och vid kompetensbrist kallas expertisen in.
En...

·

Helhetsintrycket blir en klar femma! Vi har hur nöjda som helst med maten. Jag åt röding med vitlöksstekt broccoli och rödingen smalt i munnen. Det var helt fantastiskt gott! En i sällskapet tog hängmörad biff och uttryckte att det var det bästa kö...

Hello NOI!
Otroligt trevlig personal, varenda en faktiskt! Personliga utan att vara privat, på hugget utan att vara för på och väldigt tillmötesgående.

Vi partade loss på alla förrätter vilket var ett bra val, för dem var toppen! Rä...

·

Hade ett fantastiskt första besök på Noi, vilket lyft från Caina!

Först och främst en fantastiskt snygg och mysig miljö. Nu var vi första sällskapet (18.00), och även om det kom 4-5 sällskap under tiden vi åt så kände...

Härlig restaurang riktigt god mat. Framförallt förrätterna som är utanför denna värld!
Bra viner i fortfarande rimlig prisklass och riktigt fin interiör med bra utrymme mellan borden vilket gör det till en riktigt bra middagsdejt restaurang.

·

Tycker det här stället är urhärligt! Lokalen, maten, servicen, ja allt är bra! Till skillnad från många andra restauranger som ingår i det lite lyxigare segmentet är stämningen skön och avslappnad. Finns otroligt många goda rätter...

Lokalen är fantastiskt elegant, pampig och läcker. Dov intim belysning, vackra detaljer och skön stämning.
Ljudnivån är katastrof, man får typ skrika för att höras.
Servicen var inte så bra, man får hoppas på att det var en eng...

Sen sittning kl. 21:30 och restaurangen är stimmig och härlig men fortfarande med bra ljudnivå. Vi delade några förrätter där röd räkorna var en favorit. Herregud doppa brödet i den heta såsen och NJUT. Vid närmare eftertanke skulle jag...

·

Uppdatering: Efter flertalet besök kan jag konstatera att betyget får stanna på en fyra - om än en stark sådan!

Snudd på femma. Fantastiskt restaurang där allting håller grymt hög klass. Ganska dyrt. Vill gå igen innan en eventuell fem...

Vilket lyft. Caina har blivit Noi med bravur. Snygg inredning, trevlig service och maten på topp. Vi valde att ta flera små/mellanrätter och delade på en hängmörad biff som var alldeles perfekt serverad med 2 goda såser.

Var äntligen på Noi igår på middag! Så trevligt och framförallt gott!! Jag och mitt sällskap åt en Råbiff och Mozzarella till förrätt och till huvudrätt åt jag skaldjursrisotto-himmelskt gott!
Jättefin lokal och perfek...

Wow! vilket ställe!
Stämningen, personalen, servicen, maten och drycken! allt får 5/5!
Ett ställe som Noi, bevisar verkligen att helheten är så viktig! Alla detaljer är viktiga och man får en stark känsla av att de har superkoll.
Maten v...

Mycket gott, mycket trevligt, mycket av allt. Rekommderas!!!

Levererar som vanligt!! Riktigt god och vällagad mat. Personalen något stressad vilket tyvärr lyste igenom i början på kvällen men sen fick vi en ung oerhört trevlig och serviceminded servitris! Hade varit fem stjärnor om vi sluppit vänta på drick...

Generellt rätt nöjd! Maten var supergod (valde dock en fisk med triljarder) ben vilket ångrades. Servicen var dock inte alls toppen. Fick vänta säkert 30 min på att få beställa nåt att dricka innan maten. Inget vatten eller bröd innan. Rörig...

God mat trevlig miljö

Listad i: Dejtlistan

En mycket stor besvikelse på denna restaurang vi besökte i lördags. Vi var ett sällskap på 4 personer.
Vi beställde 3 rödtunga och en hängmörad biff. Så långt OK. Efter en kort stund kom servitören in och meddelade att fisken var i...

God mat och bra service inget att klaga på! Rekommenderas starkt!

Mysig belysning och trevlig personal. Musiken var dock lite för hög för att det ska kännas som en "mysig" restaurant och akustiken är inte den bästa, så det blir lite skramligt i lokalen. Svarar man JA på frågan om man vill ha kolsyrat vatten...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
23

Representerar du Noi?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Noi?

Noi ligger i prisklassen Mellanklass ($$$)/Hög ($$$$).

Vilken typ av mat serveras på Noi?

På Noi serveras bland annat:

  • Europeiskt

Vilken typ av stämning är det på Noi?

Vi skulle beskriva stämningen på Noi som mysig och lite lugnare.

Är det dyrt att äta på Noi?

Noi ligger i den högsta prisklassen, så som besökare kan förvänta sig att betala mer än på de flesta andra restauranger.

Var ligger Noi?

Noi ligger på Norrmalmstorg 2-4, 111 86, City, Norrmalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 150m).