Restaurang Noi huserar en trappa ner på Nobis Hotel på Norrmalmstorg, i en elegant lokal inredd med naturliga material. Här skapas en bra atmosfär med en mix av lokala och internationella gäster.
Nobis Hotel, som tidigare huserat med restaurangen Caina, gjorde 2018 en totalrenovering för att öppna Noi en trappa ner. Interiören på Noi är elegant och ambitionen är att skapa en intim och social mötesplats. Restaurangen har ett chambre séparée för de som önskar att boka en mer privat tillställning.
Allt på menyn utgår från säsongens bästa råvaror med influenser från hela Europa. Här servas kött, fisk, skaldjur och vegetariska alternativ signerade kökschef Manos Spilianakis och souschef Calle Magnusson. Tanken är att passa lika bra för en romantisk dejt som en middag med vännerna eller en viktig affärsmiddag. Här vill man skapa en inbjudande miljö dit gäster kan komma för att njuta av vällagad mat.
Lokalen är speciellt framtagen av arkitekterna på Wingårdhs. Med "elegant" som ledord har man valt naturliga material som garvat läder, valnöt, mosaik och svart marmor. Färgtonerna går i cognac, saffransgul och mörkgrönt.
Chambre séparée
Större sällskap som vill ha ett privat middagsrum eller ordna lunchmöte kan boka restaurangens chambre séparée för upp till 40 personer. Här serveras en meny med säsongens bästa råvaror och europeiska influenser. Inredningen går i samma eleganta stil som resten av restaurangen, med naturliga material.