NY-bartendrar i världsklass besöker Stockholm

Undrar du hur några av New Yorks godaste drinkar smakar just nu? Då kan du få ett smakprov när Story gästas av två av äpplets mest inflytelserika cocktailbartendrar, Pamela Wiznitzer och Ivy Mix.

Pamela Wiznitzer kommer från Seamstress på Upper East Side Manhattan och Ivy Mix från den ansedda baren på Clover Club i Brooklyn. Under gästspelet på Story kommer de att servera signaturdrinkar från respektive bar och blanda ett gäng Absolut Elyx-drinkar. Pop-up-baren på Riddargatan arrangeras av barutmärkelsen Bartenders' Choice Awards och håller öppet för allmänheten fredagen och lördagen den 20-21 februari.

- Pamela och Ivy är två av de mest aktuella namnen på den amerikanska cocktailscenen för tillfället. Att vi återigen får möjligheten att bjuda några av de mest framstående internationella bartendrarna till Stockholm känns väldigt kul och inspirerande, både för oss och förhoppningsvis för alla gäster som kommer närvara under kvällen, säger Jakob Sundin från Bartenders' Choice Awards.

Up Top

5 cl Absolut Elyx

2 cl limejuice

2 cl pepparsyrup

1 cl persikolikör

4 st hallon

Muddla jordgubbar i botten av ett highballglas, tillsätt sedan resterande ingredienser och rör om med krossad is. Garnera med två hallon och en myntakvist.




Datum: 20-21 feb (Seamstress NY Pop-Up på fredagen och Clover Club Pop-Up på lördagen)

Tid: Kl 19-01

Fritt inträde

Mer information: Story Bar & Lounge