Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Story Bar & Lounge

3,0 • 1 recension
Story Bar & Lounge

Obs. Stället har lagt ned. För att se den nya restaurangen, se Ling Long

Genom tonade glasfönster går det att urskilja siluetter vid en bar, en skålande duo i en soffa och längst in kanske ett gäng arbetskollegor på afterwork. Story Bar & Lounge på Riddargatan kombinerar industrichick miljö med avslappnat barhäng i kosmopolitisk anda.

Snabbt slår det emot dig; det internationella sorlet, den dämpade belysningen, de hårda industriella materialen i arkitekturen som kombineras med mjuka möbler och pampiga tavlor. Något som skulle kunna skymtas på en trendkrog i New York City. Följ den mässingfärgade baren in mot något som liknar ett vardagsrum med brokigt retroinspirerat möblemang och dj-disk och du når kärnan av hotellkrogen på Story.

I lokalen syns såväl långbord som runda bord, vilket uppmuntrar till en mer öppen och internationell krogkultur. Här får Paris möta Manhattan i form av mörka färgskalor, betong, trä och sammet. Dagtid kommer du hit för en rustik lunch; kvällstid är det framförallt barhäng och mingel i loungen som gäller. Story har inte minst gjort sig populärt för välblandade cocktails serverade av bartendrar med flinka fingrar, något som får sällskap av musik och stimmig atmosfär. Perfekt för den som gärna känner sig lite världsvan - här möter du nämligen såväl lokalt krogfolk som hotellgäster från hela världen.

Se även: Story Hotel

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 apr 2015

Har varit har 2 gånger och första gången var bättre än den andra, tror dom bytte koncept efter mitt första besök. Lokalen i sig är mysig fast ändå cool det känns lite som att vara i London eller NY. Baren är alltid fullproppad med folk o... Visa hela »