Ny krog ska inspireras av Tel Aviv och Brooklyn

I början av oktober öppnar Vassa Eggen-gruppens senaste tillskott i krogfamiljen. Jacqueline's beskrivs som en modern diner med influenser från Tel Aviv och Brooklyn med servering från tidig morgon till sen kväll.

Stockholms krogvärld får ett tillskott när Vassa Eggen-gruppens nya koncept Jacqueline's slår upp portarna den 8 oktober. Ambitionen är att bli en färgstark och vibrerande plats med generösa öppettider som erbjuder både frukost, lunch, middag och sent barhäng.

Både menyn och inredningen hämtar inspiration från italienska och judiska traditioner från Brooklyn och Tel Aviv. Bland annat har man tagit fram en egen pinsa, en kalljäst pizza som skiljer sig från den traditionella, samt rätter som kyckling Waldorf och steak tagliata. På brunchmenyn kommer du hitta klassiker som french toast och ice cream sundae.

– Jacqueline’s koncept bygger på tillgänglighet. Läget är en central del av erbjudandet och vi ser fram emot att sätta nya Sergelstan på kartan, där vi ser en dynamisk och livfull del av Stockholm ta form, säger ägarna Christian Olsson, Kristofer Sandström och Niklas Odin.