Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Jacqueline's

På Jacqueline's har man hämtat inspiration från Brooklyn och Tel Aviv i såväl mat som inredning. På menyn kan du bland annat hitta kyckling Waldorf, steak tagliata och french toast.

Användarbilder på Jacqueline's Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Jacqueline's av Oussi S.
  • Bild från Jacqueline's av Oussi S.
  • Bild från Jacqueline's av Catrin M.
  • Bild från Jacqueline's av Catrin M.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 okt 2020

Vågar jag ge full pott efter ett besök? JAPP, det är vad en kallar love at first sight
Worst case scenario så sänker jag betyget om mina framtida besök blir sämre

Men
Ett ställe som levererar. På alla nivåer. Atmosfären ä... Visa hela »

Listad i: Brunch/Helglunch
18 nov 2020

Stället, klockrent. Trots halvtomt pga covid fick man en känsla av att här är det puls. DJ och rätt hög nivå på musiken, men inga som helst problem att prata i normal samtalston. Snyggt som fan, de har tänkt på varenda liten detalj. Gillade hela m... Visa hela »

2 dec 2020

Härlig miljö med lite lagom puls!
Servitörerna as bra!!! Så trevliga och sköna. God mat, trevlig inredning och kul med lite nytt i Stockholm.

Beställde in en rödbetshummus som snacks den var godare än vad den låter! Med smörigt brö... Visa hela »

Listad i: To do 2021
13 feb 2021

Pendlade mellan 2 och 3, men då jag inte känner minsta vilja till ett återbesök landade jag på 2. Hade höga förväntningar efter recensenter här på Thatsup lovordar. Med stor förvåning levde det inte upp alls.

Lokalen är f... Visa hela »

8 jun 2021

I helgen testade vi brunch på restaurang Jacqueline's 😊. Först får vi det sämsta bordet på hela stället. Personalen är väldigt serviceinriktad och vi får byta bord. Lokalen är väldigt härlig och snyggt inrett. Skön musik i bak... Visa hela »

26 maj 2021

En torsdagslunch i en god väns sällskap blev 3,5 timme lång på detta trevliga ställe!

Vi började med en drink, som var supergod. Minns dock inte namnet (dåligt av mig, jag som är en cocktailälskare) men den var lite rökig och jättego... Visa hela »

26 okt 2020

Mitt nya favoritställe! Allt känns så genomtänkt. Denna gången åt vi en brunch men jag kommer definitivt gå tillbaka för att testa frukost, lunch och middag.

De flesta rätterna är till för att delas, vilket såklart är my... Visa hela »

Listad i: B R U N C H
12 feb 2021

Blev så GLAD av att kliva in på denna restaurang! Jaquelines är det jag saknat i Stockholm inredningsmässigt. Superhärlig inredning: tjusigt men ändå annorlunda och lite kul. Så tråkigt med alla nya ställen som är inredda prick likadant med... Visa hela »

29 apr 2021

Men så trevligt ställe! Älskar den NYC-inspirerade lokalen, personalen var toppen och likaså maten. Åt en steak sandwich jag sent ska glömma, köttet var perfekt stekt, samt friterad jordärtskocka med majo - så gott. Är nyfiken på deras utes... Visa hela »

13 feb 2021

Toppen trevligt, sköna vibbar, goda drinkar, kreativ meny, bra service!

20 maj 2021

Varit här 3 gånger nu och tycker maten genomgående varit väldigt god! Ätit en dagens lunch (inovativ och kul sallad), stekt havsabborre (otroligt bra stekt fisk, goda tillbehör - brasklapp att man måste gilla kapris för att njuta till fullo av denna rä... Visa hela »

13 nov 2020

Vardagslunch: Kanonbra service och otroligt god mat! Verkade som att de saknade en person eller två just idag, men de som var där snurrade lunchen otroligt proffsigt ändå! Då förtjänar man en femma :)

5 maj 2021

Otroligt skön känsla i lokalen, vi var där på lördagsbrunch och det var fullt ös med DJ och brunchande människor överallt.
Utbudet i menyn fick det att fullkomligt vattnas i munnen och som den bagel-fantast jag är, fick jag riktig NYC-feeling av pla... Visa hela »

31 dec 2020

Mycket bra service, koll på vinet och en bra nyårsmeny!

2 maj 2021 · Uppdaterad

Otroligt fint ställe & bra vibe. Musikvolymen i överkant för att käka middag. Önskar att de körde lite lägre.

Maten? Helt okej. Beställde hummerpasta & asparagus x3. Väldigt platta i smakerna.
Service är något som de verkli... Visa hela »

28 aug 2021

Inredning är 10/10, resten var nja. Fick vänta på bord fastän vi hade bokat. Tog lång tid att beställa och det kom fel mat. När vi väl fick rätt mat var det pocherade ägget hårdkokt och brödet var stenhårt. Yoghurt bowlen var oinsp... Visa hela »

16 jul 2021

Vill man ha en härlig dag/kväll med sina vänner eller med sig själv där du får känslan av att man är utomlands? Då är det här stället ni ska gå till :) bra maträtter både på brunch och middag, goda drinkar, grymt hä... Visa hela »

7 aug 2021

Ingen middags restaurang, säkert lite bättre för lunch/ brunch (fanns typ endast pizza att äta). Serverar GT i väldigt små glas, man får inte ens plats med hela tonic flaskan, som serveras till, i glaset. Dem vägrar servera i andra glas.. bara märkligt... Visa hela »

11 nov 2020 · Uppdaterad

God mat. Servicen var mycket fin, personlig och proffsig!

6 jun 2021

DJ som tror att det är en nattklubb och gammalt kött som är sönder-saltat för att dölja smaken. Detaljer som är svåra att förbise. Personalen försökte sitt bästa och var artiga, men med alldeles för hög musik och undermålig... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.