Nya Retro-vibbar på Kungsholmen

Sportbaren Retros upplagor SoFo och City har fått ännu ett syskon. Den här gången är det på Kungsholmen som retrovibbarna sprids för 70- och 80-talsnostalgiker, sportintresserade och alla andra matglada gäster som nu inte behöver ta sig längre än till Fridhemsplan.

Sedan Retro Bar & Restaurant först slog upp dörrarna har stället profilerat sig som en sportbar med stil, och den nya upplagan är inget undantag. Till konceptet hör stilsäkra detaljer och amerikanska influenser i en miljö som passar sig bra för inte bara stora sporthändelser utan även en aw eller en bit mat. På den nya adressen serveras amerikanska rätter som hamburgare, stekar och nachotallrikar, något som också ska erbjuda något för alla. Här finns ambitionen att vara mötesplatsen för såväl kollegor som familjer och kompisgäng.

Givetvis står inte minst sporten i centrum bland de stora skärmarna som tapetserar lokalen. Den nya Retro-baren på Kungsholmen är ett ljust tillskott till familjen och innebär ännu ett hak där sport och fotboll alltid visas på ställets många plattskärmar. Här kan du kolla in allsvenskan, Champions League, Elitserien och det mesta annat i sportväg - även i HD vid tillfällen då matcherna sänds i en HD-kanal. Utan att ta dig tvärs över stan om du bor på Kungsholmen.

För mer information: Retro Kungsholmen