Nya smycken hos Nina/STHLM

Nu finns det en uppsjö nya smycken hos Nina/STHLM. Som vanligt är hjärtat i fokus. Nedan ser du bilder från en del av kollektionen, men vi rekommenderar ett besök i butiken på Stockholmsvägen 60A på Lidingö, eller i deras nya fräscha webbshop om du inte orkar ta dig ut till öarnas ö. Kolla armbanden, de gillar vi skarpt, och prisnivån känns väldigt rimlig.

Nina/STHLM är ett litet smyckesmärke som växer snabbt. Inte bara i Sverige, utan också internationellt. Idag säljs smyckena i ett 20-tal butiker runt om i Sverige samt dessutom i Norge, Danmark, Finland och New York, Spanien och Bahrain. Och utgångspunkten är sedan hösten 2008 Stockolmsvägen 60A på Lidingö.


Smyckena är i minsta detalj ett personligt och unikt handarbete i silver, guld, ädelstenar och sötvattenspärlor. Alla smycken är strikt limiterade och görs bara i ett lågt antal exemplar. Dessutom är varje smycke unikt, eftersom det är handgjort. Alla stenar har sin form, inga är exakt likadana.


Nina Lindblad har på kort tid lyckas slå sig in på en konkurrenskraftig marknad och skapat ett märke som är unikt, snyggt och passar de flesta åldrar. Även kollektionen för män börjar sakta att växa fram, även om den kvinnliga idag dominerar sortimentet. Barnkollektionen bjuder på ett relativt stort utbud, men de flesta smycken går att få specialbeställt till barn, även om just det du letar efter inte finns representerat under barn i webbshopen.

Nina/STHLM (klicka för info, öppettider, bilder, mm) | Stockholmsvägen 60A