Nyöppning av Smådalarö Gårds restaurang

Nyöppning av Smådalarö Gårds restaurang

Aurora Holm, Content Writer SE, Thatsup Aurora Holm, Content Writer SE, Thatsup
Aurora Holm

I juli 2021 nyöppnade spahotellet Smådalarö Gård Hotell & Spa efter en två år lång renovering. Nu har hotellets restaurang, Brasserie & Bränneri, också fått ett ansiktslyft. Stort fokus har lagts på att förnya och förvalta restaurangens unika miljö med utsikt över Hemvikens vatten.

Nu nylanseras skärgårdshotellet Smådalarö Gårds restaurang, Brasserie & Bränneri, som har fått ökat ljusinsläpp, fler sittplatser och bättre akustik. Byrån bakom den nya designen är Koncept, som har inrett restaurangen med rustika material som natursten, tegel, trä och svarta stålglaspartier. Designen är en blinkning till Smådalarös brokiga historia och andas såväl lantlig eskapism som avslappnad lyx. I och med nyöppningen invigs också ett chambre séparée.

Skärgårdsbrasseriet serverar mat och dryck enligt säsong, från morgon till kväll. Havet och skogen står som inspiration och köket samarbetar med flera lokala gårdar.

– Matupplevelsen har alltid varit central på Smådalarö Gård och därför känns det nu fantastiskt att få välkomna gästerna till vår nya restaurang där gastronomi, service och design genomsyrar helhetsupplevelsen. Att vi dessutom har den vackra skärgården utanför fönstret gör att restaurangbesöket blir något alldeles speciellt, säger Ulrika Bergström, hotelldirektör på Smådalarö Gård Hotell & Spa.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.