Nyöppning av Smådalarö Gårds restaurang

I juli 2021 nyöppnade spahotellet Smådalarö Gård Hotell & Spa efter en två år lång renovering. Nu har hotellets restaurang, Brasserie & Bränneri, också fått ett ansiktslyft. Stort fokus har lagts på att förnya och förvalta restaurangens unika miljö med utsikt över Hemvikens vatten.

Nu nylanseras skärgårdshotellet Smådalarö Gårds restaurang, Brasserie & Bränneri, som har fått ökat ljusinsläpp, fler sittplatser och bättre akustik. Byrån bakom den nya designen är Koncept, som har inrett restaurangen med rustika material som natursten, tegel, trä och svarta stålglaspartier. Designen är en blinkning till Smådalarös brokiga historia och andas såväl lantlig eskapism som avslappnad lyx. I och med nyöppningen invigs också ett chambre séparée.

Skärgårdsbrasseriet serverar mat och dryck enligt säsong, från morgon till kväll. Havet och skogen står som inspiration och köket samarbetar med flera lokala gårdar.

– Matupplevelsen har alltid varit central på Smådalarö Gård och därför känns det nu fantastiskt att få välkomna gästerna till vår nya restaurang där gastronomi, service och design genomsyrar helhetsupplevelsen. Att vi dessutom har den vackra skärgården utanför fönstret gör att restaurangbesöket blir något alldeles speciellt, säger Ulrika Bergström, hotelldirektör på Smådalarö Gård Hotell & Spa.