Nytt fast casual-koncept slår upp portarna

Nu öppnar O'Learys ett helt nytt restaurangkoncept vid Hötorget i centrala Stockholm. På menyn finns det som namnet utlovar - Outstanding Burgers & Wings.
- Vi älskar verkligen burgare, men våra vingar är något alldeles extra, säger Nina Wahlström, konceptutvecklare på O'Learys Trademark.

Burgarmenyn erbjuder många smaker och val. Hamburgare, fisk- och Oumph!-burgare serveras rikligt med olika toppings. Kycklingvingarna finns i två varianter; ”crispy” med olika såser såsom creamy sesam eller momofuku och ”sticky” doppade i en god kryddig sås. På dryckessidan finns friska smaker med både alkoholfria alternativ samt öl, vin, cider och drinkar.

- På OBW finns det goda och det coola, det kreativa och det okomplicerade. Maten är lagad med omsorg, serveras snabbt och har smaker som stannar kvar, säger Nina Wahlström.

Inspirerat av Venice Beach
Restaurangen har 52 sittplatser och en miljö som är tänkt att vara modern, avskalad och samtidigt ombonad. Inom kort kommer beställning och betalning kunna ske via en app och senare i sommar öppnar en till OBW på Kungsgatan i Stockholm. Enheterna drivs av Local Market Group, som även är franchisetagare till övriga koncept i O'Learys-familjens portfölj; O'Learys, Boston Grill, Bambino's och Holy Monkey.

– Vi har hämtat inspiration till OBW från urbana miljöer runt om i världen, inte minst livsstilen längs Venice Beach i Los Angeles. Medveten, dynamisk och kreativ, säger Christian Bellander, VD O'Learys Trademark.

Mer information: OBW Hötorget - Outstanding Burgers and Wings