Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bambino's Great Italian Eatery

1,8
4 recensioner

Bambino's Great Italian Eatery

1,8
4 recensioner
Bambino's Great Italian Eatery

Den italienska familjelivsstilen flödar på Bambino's inne i Tolv Stockholm, ett hemtrevligt krogkoncept som hämtar sin inspiration från ställen som Little Italy i New York och North End i Boston. Här serveras klassisk italiensk mat med en amerikansk touch, mitt i lekfull "Bambino"-miljö.

Användarbilder på Bambino's Great Italian Eatery

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 nov 2015

Väldigt svårt att sätta betyg här. Jättebra mat och servicen var bra när man väl fick uppmärksamhet. Vi fick gå och hämta personal två gånger för att de inte höll koll på borden.

27 feb 2016

Goda pizzor och rikligt med mat men detaljerna drar ner helhetsbetyget.

Det finns stunder då den här typen av ställen passar in i livspusslet och idag var en sådan dag. Bambino är ett koncept från Olearys och har fokus på italiensk mat men på men... Visa hela »

30 okt 2016

Usel service. Maten var inte prisvärd. Går inte dit igen.

21 mar 2016

Usel service. Fick vår varmrätt 1,5 tim efter att vi satt oss ned. Ljummen mat när vi väl fick in den. Glömde bort beställning på dricka. Osynlig personal. Till råga på allt, ingen förståelse alls för att middagsupplevelsen var fö... Visa hela »