Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bambino's Great Italian Eatery

1,3 • 3 recensioner
Bambino's Great Italian Eatery

Den italienska familjelivsstilen flödar på Bambino's inne i Tolv Stockholm, ett hemtrevligt krogkoncept som hämtar sin inspiration från ställen som Little Italy i New York och North End i Boston. Här serveras klassisk italiensk mat med en amerikansk touch, mitt i lekfull "Bambino"-miljö.

Det var under 50-talet som den italienska matkulturen växte fram i USA, något som Bambino's har valt att ta fasta på. Rätterna serveras på stora fat och tanken är att hela familjen, eller släkten, ska kunna dela på dem under en gemensam måltid. På menyn hittar man bland annat antipasti, risotto, pasta och pizzor, liksom en juniormeny för de minsta. Givetvis finns det även plats för efterrätter som exempelvis tiramisu och cheesecake.

Inredningen är ombonad och har drag av italiensk romantik och retrokänsla. Här samsas färgglada taklampor med prunkande växter, långa soffor och runda bord att samlas kring. Tanken är att alla ska kunna ta del av den familjära stämningen, som präglas av ledordet ”hemtrevligt”. Att restaurangen är döpt efter basebollspelaren Babe Ruth, även känd som ”The Great Bambino”, är ingen slump – känslan i miljön signalerar att vi alla är ”stora barn” som också kan ha kul. Den som vill ha extra mycket kul kan dessutom kombinera måltiden med aktiviteter inne på syskonet O'Learys Event Center Tolv Stockholm.

Restaurangen är en del av Local Market Group. Här ingår även:
Bambino's Great Italian Eatery
Boccone
Bo Hotel
Boston Grill
Gnarly Burger The Restaurant
Gnarly Burger Food Truck
Holy Monkey Tolv
Kara&e
Matdistriktet
O'Learys Tolv Stockholm Event Center
O'learys Norrtull Event Center

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Gunilla W.

Usel service. Maten var inte prisvärd. Går inte dit igen.

Fredrik J.

Väldigt svårt att sätta betyg här. Jättebra mat och servicen var bra när man väl fick uppmärksamhet. Vi fick gå och hämta personal två gånger för att de inte höll koll på borden.

Baruth M.

Usel service. Fick vår varmrätt 1,5 tim efter att vi satt oss ned. Ljummen mat när vi väl fick in den. Glömde bort beställning på dricka. Osynlig personal. Till råga på allt, ingen förståelse alls för att middagsupplevelsen var fö... Visa hela »