O'Learys öppnar nöjesrestaurang på Hötorget

Mat, sport och spel. Det står i centrum för O'Learys nya koncept som slagit upp portarna på Hötorget. Här ska gästerna kunna socialisera i en levande miljö.

Den 1 oktober öppnades O'Learys nya nöjesrestaurang med fokus på "eatertainment" – mat kombinerat med sport och sociala spel och aktiviteter. Lokalen är drygt 600 kvadratmeter stor och rymmer två våningsplan med något för både små och stora sällskap. Nedre planet bjuder på restaurang och sportmatcher, medan övre planet är fyllt med aktiviteter. Här ingår allt från klassiker som air hockey och fussball till mer moderna spel som klask och dagz.

– Det kommer bli en riktigt kul höst! Med kombinationen av mat, sport och roliga, och ibland kanske otippade, spel och happenings har vi alla förutsättningar att bli en självklar mötesplats för människor som vill umgås och äta och dricka gott tillsammans. Vi kan erbjuda något som i nuläget saknas i den här delen av stan och vi hoppas att det också kan locka till många spontana besök hos oss, säger Henrik Hermansson, en av ägarna av nya O'Learys Hötorget, i ett pressmeddelande.