O'Learys Hötorget

3,8
4 betyg
Bar med aktiviteter
Sportbar
Amerikansk restaurang
Hemsida
Instagram
O'Learys
3,8
4 betyg
Hemsida
Instagram

En sportbar i typiskt amerikanskt manér, och kanske Sveriges mest etablerade. O'Learys är precis ett sådant ställe som man kan hitta på var och vartannat gathörn i vilken amerikansk stad som helst. Konceptet i sig har dock sitt ursprung i de brittiska öarna, och erbjuder ofta en meny bestående av en varierad kompott comfort food och mängder av ölsorter. Hit kommer den som enkelt vill ta sig ett glas i baren, slå sig ner för något att äta eller spela spel.

Fördelat på två våningar hittar du O'Learys Hötorget, med sin grandiosa entré på hörnet mitt emellan biostaden och hotellet. Här kan du äta och dricka, eller ta dig en trappa upp för att ta del av någon av de aktiviteter och spel som finns. Den stående favoriten, pingis, finns att spela – precis som shuffleboard, foosball, airhockey, schack, backgammon och sällskapsspel – för att nämna några.

Nere i köket tillagas mat för stora och små, med klassiska rätter från det internationella köket. Mexikanska, amerikanska, nordiska och europeiska smaker är några av de man hittar på menyn, och på tallriken serveras rätter som chili cheese burger, caesarsallad, fish 'n' chips, hot buffallo wings, nachos, quesedillas, club sandwich med mera. För den som gillar något sött bjuder den gedigna dessertmenyn på allt från brownie till glass och äppelpaj.

Inför större evenmang och fotbollsmatcher är O'Learys ett perfekt ställe att gå till om du vill ha sällskap av andra fantaster medan du tittar på de stora skärmarna. Här visas ofta fotbolls-VM och liknande, men tänk på att boka ditt bord då det ofta fylls på.

Föreslå ändringar

Användarbilder från O'Learys Användarbilder

Recensioner av O'Learys

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 jul 2023

Vet inte om Hötorget är värt en fyra som så, för drack bara öl, och öppnade dessutom för sent p g a semestertidsproblem, men jag gillar lokalen på nedervåningen i tidevarvet då OL bara verkar satsa på opersonliga flyghangarer i ytterst... Visa hela »

9 sep 2021

Tyvärr, för det är ju kul att kolla på match, så är maten på detta ställe katastrof. Du får en bättre hamburgare på vilket random gatukök som helst och betalar hälften. Vi frågade om vi kunde få burgaren medium stekt. Visa hela »

19 nov 2021

Trevlig brunch, goda pannkakor

10 nov 2021