Obaren hela veckan

Obaren är alltid ett säkert kort när alla andra ställen på stan tappat lusten eller känns gamla. Här är det alltid skönt folk och sådär lagom svenskt röj, på ett positivt sätt. På fredag verkar det extra kul med Jejo från Infinte Mass

Onsdag
Lip Service spelar live på Obarens scen. Min uppfattning är att de är en blandning av KGB, iggy pop och en porrbutik. Hemliga cyberpunk-djs spelar efteråt.

Torsdag
Det är svårt att hitta djs som får dansgolv att leva på riktigt. B-line är några av de få. Gamla skolan möter nya och flörtningar med Bmore hits är aldrig långt ifrån. Dessutom är de några av stans trevligaste killar som inte valt någon annans bana utan snarare skapat en som många andra vill följa.

Fredag
Niclas Eriksberger och hans klubb Fetsmocka bjuder in Jejo från Infinte Mass. Jejo är som alla vet en dj som är sjukt duktig på många stilar. Hiphop, funk, soul, rock, med mera. Blandat, moget/omoget och kredigt/lökigt blir nog resultatet.

Lördag
Lordenzo med vänner är klubben där bara häftiga människor bjuds in för att inspirera folket till att leta elektroniska rarities på Youtube. Även för att skaka rumpan så den blir blå för den delen. Adrian Nilsson är lika vanlig på Götgatsbacken som Gelin är uppe på en bardisk, och han är begåvad med stora färdigheter.

Söndag
Obaren söndag bjuder på inte bara rundpingis (innan 23.00) utan även på Ace-Nisse och Vassa-Love som ska ge oss hits efter hits från deras värld. Gästerna består av de som får den här stan att gå runt på nätterna.

Obaren | 22:00-02:00 | Fri Entré