Ormskinn inspirerar hos Nina/STHLM

Missa inte Nina/STHLM:s tuffa och färgsprakande vårkollektion. Ormskinn och hjärtan i en effektfull kombination. Sortimentet består av bälten och armband i färgat ormskinn - som passar allt från svala sommarklänningar till ljusa jeans. Sväng förbi flaggskeppsbutiken på Lidingö eller kolla in webbshopen och låt dig inspireras när vårkänslorna lustar.

År 2006 lanserade Nina Lindblad varumärket Nina/STHLM. Idag hittar man de unika och limiterade smyckena, förutom i den egna butiken på Lidingö även i New York, Danmark, Finland, Norge, Spanien och Singapore. Igenkännande och karaktäristiskt är silverhjärtat som återkommer i de flesta kollektionerna.

Skärpen finns i allt från svart skinn till orange ormskinn

I våruppsättningen tas svängarna ut rejält och man vågar att blanda tufft och trendigt med sött och flickigt. Ormskinnsbältet pryds med ett stort silverhjärta som spänne och kan anpassas efter midjestorlek. Ormskinnet finns i starka färger alternativt en naturlig ton. Även armbandet är utsmyckat med ett hjärta - som är avtagbart så att du kan byta färg på armbandet om du så vill.

Läs mer och se bilder: Nina/STHLM