Paradiset öppnar sin andra matmarknad i Stockholm

Snart får fler stockholmare möjligheten att handla hälsosam och hållbar mat i en “one stop shop” med marknadens bredaste ekologiska utbud. Den nya matvarukedjan Paradiset öppnar innan sommaren sin andra butik i centrala Stockholm, närmare bestämt i korsningen Mäster Samuelsgatan och Regeringsgatan.

”Läget kan inte bli bättre. Vi får en spännande möjlighet att visa upp Paradiset till en mycket större publik som inte prövat oss på Södermalm ännu. Med 800 parkeringsplatser tvärs över gatan blir det även lätt att göra sin veckohandling. Kombinationen av de godaste produkterna, underbar personal och produkter till rätt priser i en butiksmiljö som Sverige inte sett maken till tidigare, har gått hem hos våra gäster och det blir härligt att vi får visa upp det för fler personer” säger Johannes Cullberg, grundare och VD.

Butiken blir nästan 1200 kvadratmeter stor och kommer att fokusera på framförallt färskvaror. Det kommer även att finnas möjlighet att äta och fika i butiken. Unikt för det nya läget är att det blir Sveriges första pop up-butik för matvaror.