Paradiset öppnar sin tredje matbutik i Sickla

Paradiset, Skandinaviens största butik för ekologiska och naturliga produkter, fortsätter att expandera. Den 25 januari slås portarna upp till den tredje butiken i Sickla, Paradisets största satsning hittills. Bortsett från naturliga produkter kommer man att erbjuda kafferosteri, ölbryggeri, skönhetssalong och foodcourt.
- Sicklaöppningen är ett viktigt steg för oss att göra naturlig och hälsosam mat tillgänglig för alla, säger Johannes Cullberg, grundare och VD, Paradiset.

Paradiset öppnade sin första matbutik på Södermalm i juni 2015, och i maj 2016 expanderade företaget till City. Nu har turen kommit till Sickla, som får en 1 538 kvadratmeter stor fullsortimentsbutik med naturliga och ekologiska produkter, fria från tillsatser. Butiken kommer även att ha exklusiva erbjudanden.

- Allt fler konsumenter bryr sig om vad de äter, varifrån maten kommer och vad den innehåller. Det kraftigt ökade intresset för ekologisk mat har bidragit till vår framgång hittills och skapar förutsättningar för våra ambitiösa framtidsmål, säger Johannes Cullberg,

Den nya butiken får en stor delikatessdisk med ett brett utbud av hemlagad mat, samt en fisk- och en köttdisk med egen del för hängmörat kött. Paradiset Sickla har även en foodcourt med fullständiga rättigheter med mat från Smakkultur, och inom kort kommer även veganska tacostället Taku Taku att öppna. Inne i Paradiset öppnar även kafferosteriet Koppar, där man kan köpa Paradisrostat kaffe. Slutligen öppnar även Värmdöbryggeri, ett mikrobryggeri som brygger 200 liter öl av olika slag som sedan serveras i butikens bar- restaurangdel.

- Sicklas besökare är mycket medvetna och vill ha produkter med hög kvalité. Med Paradiset blir Sickla både hälsosammare och grönare, något vi är övertygade om kommer att öka vår attraktionskraft, säger René Stephansen, Marknadsområdeschef för Sickla handel.

Paradiset Sickla öppnar den 25 januari i Siroccohuset, med entré både från parkeringen och från Siroccogatan.

Mer information: Paradiset Sickla