PAS D'ART öppnar i Wienercaféets lokaler

I början av augusti stängde Wienercaféet Anno 1904 igen för gott och Brasseriegruppen meddelade samtidigt att något nytt skulle öppna i den anrika lokalen. Nu öppnar istället restaurangen PAS D’ART under samma ägarskap.

Efter över 100 år i service var det i augusti dags för Wienercafét Anno 1904 att tacka för sig och stänga igen för gott, med löftet att ägarna skulle öppna något nytt i samma lokaler. Nu står det klart att den nya verksamheten är nya restaurangen PAS D’ART där ambitionen är att skapa en global mötesplats med en kosmopolitisk atmosfär.


Pressbild.

Namnet PAS D'ART betyder "ingen konst" på franska, vilket speglar kökets filosofi kring den bistronomiska menyn som kommer att erbjuda frukost, lunch, fika, middag samt ett urval av cocktails.

– Det känns oerhört spännande att få presentera en helt nytt bistronomiskt koncept på Stockholms krogscen i höst. Detta är vår största satsning någonsin och ambitionen är att skapa en lokal mötesplats där gästerna får känna sig som hemma i en internationell kosmopolitisk miljö med högkvalitativ mat och dryck, berättar Filip Guvén, VD och medgrundare till Brasseriegruppen.

PAS D'ART öppnar den 29 november på Biblioteksgatan 6-8.