Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Pas d'Art

3,1
18 betyg
Redigera Pas d'Art
Pas d'Art

I Wienercaféet Anno 1904s gamla lokaler ligger numera Pas d'Art, där ambitionen är att erbjuda en inbjudande och kosmopolitisk atmosfär med en meny som andas bistronomi. Med en global känsla ska gästerna kunna njuta av lunch, middag och drinkar i cocktailbaren.

Användarbilder på Pas d'Art Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Pas d'Art av Pierina B.
  • Bild från Pas d'Art av Pierina B.
  • Bild från Pas d'Art av Pierina B.
  • Bild från Pas d'Art av Pierina B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 feb 2021

Var här på helglunch. Blandade och gav. Inte wow direkt. Moules och råbiffen var goda. Gillar lokalen!

18 jan 2020

Recensionen avser lunch.
900kr för tre personer på lunch och då dracks det bara två mineralvatten och en pepsi totalt i sällskapet. Du hör ju, det låter saftigt. Det hade funkat om maten varit så där klockrent fantastisk men det var den inte. Dot... Visa hela »

18 jan 2020

Hade en väldigt trevlig fredagkväll på detta ställe med bra service och god mat! Lite dyrt för det man fick, men smakerna var det absolut inget fel på. Gillar lokalen skarpt - det känns som om man är i London eller New York! Och just en fredag var det hä... Visa hela »

4 feb 2021

Var här på lunch/tidig middag vid 14-snåret.

Jag gillar verkligen lokalen, som är trevlig och öppen. Personalen var lagom på - d v s gav bra och uppmärksam service utan att avbryta eller kännas påträngande.

Lunchen - friterad to... Visa hela »

29 feb 2020

Som att kliva in i en sago-värld! ✨

Lokalen till Pas D’art är fin, men kanske något förutsägbar. I den inre, hemliga matsalen välkomnas du av en otrolig fin miljö, nästan som i en förtrollad värld! Lite Alice i underlandet känsl... Visa hela »

31 jan 2020

OTROLIGT trevligt AW ställe. Perfekt ljudvolym, sådär så att man inte riktigt hör vad grannen säger men man får fredagsfeeling på ett nafs. Priserna varierar från 120kr och upp för vin/drinkar.

13 maj 2020 · Uppdaterad

Edit juli 2021: kom tillbaka för att testa igen, hade ej bokat men de löste ett bord till vårt sällskap på 3. Kommer inte att ändra min fyra men vill understryka att den har stärkts något otroligt sedan jag var där då de precis hade öppnat. Visa hela »

18 jun 2021

Spontana känslan är dyra drinkar men förvånansvärt god råbiff. Jag har varit här vid några tillfällen och tagit någon drink och blir smått besviken. De är absolut inte dåliga men mängden drink är i minsta laget för... Visa hela »

13 jul 2020

Vi beställde ett vin till maten, vi åt god (!) mat och vår servitris var överdrivet trevlig. När vi skulle betala så såg vi att vårt vin hade plötsligt blivit dyrare - och här pratar vi om en stor skillnad på flera hundralappar. När... Visa hela »

21 dec 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Det är faktiskt så illa inklusive service. Vi beställer förrätter och huvudrätter som tog så lång tid. Våra jackor var också borta någonstans och servitören inte bry sig också leta efter jackor. Ägare är syriska men de... Visa hela »

19 mar 2022

Hård pasta, långsam service och inte god mat för priset man betalar. Synd för en sådan fin miljö. Nejtack

19 mar 2022

Väldigt besviken på maten, servicen och helhetsupplevelsen. Inte i närheten värt prisbilden. Synd då det är fina lokaler och toppenläge.

12 maj 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag var där nyligen, fantastisk atmosfär!

21 jun 2021

Riktigt riktigt goda drinkar - ooootrolig mat! Jag var där med min kollega och åt middag. Hon är vegan och beställde en otrolig sommar sallad + hade massa mer att välja mellan. Jag beställde tartaren och burratan - tartaren är btw. en av de bästa jag har ä... Visa hela »

6 mar 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Pasd'Art omg det här stället. Det bör inte kallas restaurang. Det så mycket mer!!! Det här stället är ett konstverk och de gav mig den bästa födelsedagen någonsin med mina tjejkompisar! Jag är kär i dig! Jag vet att vem jag än... Visa hela »

12 sep 2020

OTROLIG RESTAURANG!

Jättegod mat, superbra service. Fick så bra rekommendationer efter önskemål. Han som valde vin matchade vinet till rätterna perfekt!

Atmosfären och stämningen var toppklass 🥂🥂🥂

1 dec 2021

5 dec 2021

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

26 jan 2020

Blev bjuden på presslunch hos Pas D Art, väldigt vacker och trevlig lokal vid första anblick med perfekt läge. Vi blev serverade svartkålssallad med groddade linser, tranbär och rostade valnötter till förrätt och anklår med potatisgratäng til... Visa hela »

10 dec 2019

God middag.
Hit kommer man igen.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.