Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pas d'Art

2,8 • 4 recensioner
Pas d'Art

I Wienercaféet Anno 1904s gamla lokaler ligger nu Brasseriegruppens restaurang Pas D'Art, där ambitionen är att erbjuda en inbjudande och kosmopolitisk atmosfär med en meny som andas bistronomi. Med en global känsla ska gästerna kunna njuta av frukost, café gourmand, lunch och middag – men också av drinkar i cocktailbaren.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 jan 2020

Recensionen avser lunch.
900kr för tre personer på lunch och då dracks det bara två mineralvatten och en pepsi totalt i sällskapet. Du hör ju, det låter saftigt. Det hade funkat om maten varit så där klockrent fantastisk men det var den inte. Dot... Visa hela »

31 jan 2020

OTROLIGT trevligt AW ställe. Perfekt ljudvolym, sådär så att man inte riktigt hör vad grannen säger men man får fredagsfeeling på ett nafs. Priserna varierar från 120kr och upp för vin/drinkar.

18 jan 2020

Hade en väldigt trevlig fredagkväll på detta ställe med bra service och god mat! Lite dyrt för det man fick, men smakerna var det absolut inget fel på. Gillar lokalen skarpt - det känns som om man är i London eller New York! Och just en fredag var det hä... Visa hela »

21 dec 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Det är faktiskt så illa inklusive service. Vi beställer förrätter och huvudrätter som tog så lång tid. Våra jackor var också borta någonstans och servitören inte bry sig också leta efter jackor. Ägare är syriska men de... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

26 jan 2020

Blev bjuden på presslunch hos Pas D Art, väldigt vacker och trevlig lokal vid första anblick med perfekt läge. Vi blev serverade svartkålssallad med groddade linser, tranbär och rostade valnötter till förrätt och anklår med potatisgratäng til... Visa hela »

10 dec 2019

God middag.
Hit kommer man igen.