Petter 25 år som artist – firar med gästartister på Mosebacke

I år firar artisten Petter 25 år som artist och jubileumsfesten kommer att äga rum på Mosebacke­terrassen den 23–26 augusti. Under fyra konsertkvällar har han bjudit in flera gästartister.

Petters skivdebut ”Mitt sjätte sinne” släpptes den 26 augusti 1998 och sedan dess har han, utöver att leverera musik, utvecklat sina färdigheter som författare, sommelier, krögare, konstnär och föreläsare.

I år ska de 25 åren firas och nu står det klart att det äger rum på Mosebacketerrassen mellan den 23–26 augusti. Artisterna som kommer att göra Petter sällskap under dessa festkvällar kommer att avslöjas vid ett senare tillfälle. 

– Hela min karriär har varit en bergochdalbana med mycket minnen och speciella stunder. Detta kommer bli känsloladdade dagar – jag vill framföra så mycket, men också med fantastiska artister och vänner som jag fått äran att arbeta med under hela min karriär. Jag är väldigt tacksam inför det faktum att så många vill dela de här kvällarna med mig, säger Petter i ett pressmeddelande.

Biljetterna släpps här den 5 maj klockan 13.