Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mosebacketerrassen

5,0 • 1 recension
Mosebacketerrassen

Södra Teaterns stora utomhusterrass är ett populärt vattenhål med utsikt över hela stan. Hit hittar både stockholmare och tillresta sommarbesökare för att lyssna på musik, äta, dricka och umgås under bar himmel. Scenen hör till klassisk musikmark; här har några av de största svenska artisterna uppträtt genom åren.

Med plats för ungefär 2 000 personer (!) är Mosebacketerrassen vid Mosebacke Torg en av stans mest folkfyllda uteserveringar. På terrassen arrangeras allt från babysalsa till sensommarkvällar med underhållning och konserter – några av dem som har återvänt till scenen är Weeping Willows och Petter. Men det är inte bara uppträdanden som drar publik. Hit hittar många enbart för att umgås och ta in atmosfären och sommarutsikten över Stockholms inlopp.

Terrassen har gott om bord för den som vill sitta, men desto mer utrymme för alla som föredrar att mingla på stående fot. I barerna hittar man både dryck och enklare mat och anslutning till Mosebacketerrassen ligger även restaurangen Mosebacke Etablissement, som serverar vegetariska smårätter med kött och fisk som tillbehör.

Se även Södra Teatern

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 jun 2016

Perfekt sommarhäng med en av Stockholms bästa utsikter!

Listad i: Sommar