Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Mosebacketerrassen

3,2
6 betyg
Redigera Mosebacketerrassen

Södra Teaterns stora utomhusterrass är ett populärt vattenhål med utsikt över hela stan. Hit hittar både stockholmare och tillresta sommarbesökare för att lyssna på musik, äta, dricka och umgås under bar himmel. Scenen hör till klassisk musikmark; här har några av de största svenska artisterna uppträtt genom åren.

Med plats för ungefär 2 000 personer (!) är Mosebacketerrassen vid Mosebacke Torg en av stans mest folkfyllda uteserveringar. På terrassen arrangeras allt från babysalsa till sensommarkvällar med underhållning och konserter – några av dem som har återvänt till scenen är Weeping Willows och Petter. Men det är inte bara uppträdanden som drar publik. Hit hittar många enbart för att umgås och ta in atmosfären och sommarutsikten över Stockholms inlopp.

Terrassen har gott om bord för den som vill sitta, men desto mer utrymme för alla som föredrar att mingla på stående fot. I barerna hittar man både dryck och enklare mat och anslutning till Mosebacketerrassen ligger även restaurangen Mosebacke Etablissement.

Se även Södra Teatern

Användarbilder på Mosebacketerrassen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Mosebacketerrassen av Josefin J.
  • Bild från Mosebacketerrassen av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
3 feb 2020

Tänker inte ens försöka recensera maten - jag har bara druckit och lyssnat på musik här.

När jag för 10 år sedan kom tillbaka till Sthlm, efter fyra år i Sydney och NSW, och satt med återvändarångest var det utsikten häri... Visa hela »

12 jul 2020

Jättefin uteservering! Men inte min typ av ställe. Har en ”ölkiosk” med en drös olika öler. Vad avser viner finns rött, vitt, rose och cava. 89 kr för ett glas som dessutom håller bra kvalitet! Drack både rose och cava och framförallt r... Visa hela »

6 sep 2019

Trevlig uteservering uppe på Söders höjder med utsikt över Saltsjön. Flera livespelningar ute på sommaren. Värt promenaden uppför berget till Södra teatern.

17 jun 2022

Sämsta restaurangupplevelsen någonsin i Stockholm. I korvluckan glömde de bort vår beställning och sa också att all mat måste beställas inne. Gick dit och de säger att maten beställs i luckan. Hur ska de ha det?

Får sedan veta att... Visa hela »

2 jun 2016

Perfekt sommarhäng med en av Stockholms bästa utsikter!

Listad i: Sommar
27 jul 2022

Skulle äta lunch där och går fram till baren och frågar: Beställer jag mat här? Får ett snorkigt svar: nää, med QR kod.
Ingen info om hur det går till, var man hämtar maten eller liknande. Jag går in med QR kod och beställer... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.