Krögaren och entreprenören Pontus Frithiof tar över restaurangverksamheten på anrika Bro Hof Slott Golf Club från och med årsskiftet. Den nya restaurangen, Pontus Frithiof at Bro Hof, ska bli en gastronomisk och social mötesplats och öppnar i mars 2025.
Under våren öppnar en restaurang i ny kostym på Bro Hof Slott Golf Club, när Pontus Frithiof klär den i sin gastronomiska identitet. Här ska gäster, såväl medlemmar som närboende, kunna njuta av god mat och en trevlig atmosfär året om.
– Vi är oerhört stolta över att få förtroendet att utveckla Bro Hof Slotts mat- och dryckesutbud. Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse både för medlemmar, restaurangens gäster och för de som besöker oss för event eller bröllop. Tillsammans med Bro Hof Slott Golf Club vill vi vara med och fortsätta utveckla den fantastiska miljön på slottet, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare av Pontus Group.
I köket kommer de svenska smakerna att sättas i fokus, kryddat med internationella influenser och säsongsbetonade lokala råvaror. Pontus Frithiof at Bro Hof kommer även att ha ett nära samarbete med restaurangen La Tour, vilket resulterar i att La Tour får en sommarfilial. Slottet, med sin eleganta atmosfär, är en populär plats för bröllop, middagar och fester. Pontus Frithiof at Bro Hof öppnar i mars 2025.