Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

La Tour

3,3
3 betyg
Redigera La Tour

Pontus Frithiofs första fine dining-restaurang sedan 2007, då Pontus in the Green House stängde. På La Tour, 23 våningar upp i DN-skrapan, satsar man på en variation av kvalitativa upplevelser, generositet och flärd. Matkonceptet är klassiskt, modernt och elegant med inspiration från europeiska kök, i synnerhet det franska. Här erbjuds även afternoon tea.

Se även Pocket by Pontus Arenastaden, La Girafe, Pontus in the Park, Atelier 23, Pocket Café by Pontus, Pocket Café by Pontus Norrsken House, Pic Poc by Pontus Frithiof, Le Bar

Användarbilder på La Tour Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från La Tour av Anna W.
  • Råbiff m kaviar – Bild från La Tour av Sofie L.
  • Sjötunga med en blandning av grönsaker, Marcona mandlar och vitvinssås  – Bild från La Tour av Sofie L.
  • Profiterol med pistageglass och chokladsås  – Bild från La Tour av Sofie L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 sep 2022

Pontus har gjort det igen, men inte så fantastiskt som förr. Det är snyggt, trevligt, bra service och maten är god, men motsvarar inte priset. Man tar hissen upp till vån 23 i tidningsskrapan och möts av en helt magnifik utsikt över Stockholm. Få bord gö... Visa hela »

15 mar 2023

Dekadens i dess bästa form, att under timmar bli serverad den ena rätten efter den andra med råvaror av högsta klass tillagade till perfektion! Inte tråkigt att utsikten är från 23 våningar upp. Wow!

14 nov 2021

Afternoon Tea på La Tour.
En väldigt obalanserad meny. Vår första rätt bestod av tre smörrebröd som hade stenhårda kanter, därefter kom det in en soppa med riven tryffel på, tätt därefter kom det in en stor rätt där vi fic... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

25 sep 2021

Mat utsökt, utsikten fantastisk men hade gärna velat njuta av detta vid ett riktigt matbord och ett bekvämt stol och med min sällskap mittemot mig. Med de priserna borde man få hela paketet.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.