La Tour

4,0
5 betyg
$$$$
Fransk restaurang
La Tour
4,0
5 betyg

Pontus Frithiofs första fine dining-restaurang sedan 2007, då Pontus in the Green House stängde. På La Tour, 23 våningar upp i DN-skrapan, satsar man på en variation av kvalitativa upplevelser, generositet och flärd. Matkonceptet är klassiskt, modernt och elegant med inspiration från europeiska kök, i synnerhet det franska. Här erbjuds även afternoon tea.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
5
Google-logo
Google
4,9
129

Recensioner av La Tour

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Pontus har gjort det igen, men inte så fantastiskt som förr. Det är snyggt, trevligt, bra service och maten är god, men motsvarar inte priset. Man tar hissen upp till vån 23 i tidningsskrapan och möts av en helt magnifik utsikt över Stockholm. Få bord gö...

Sensationell upplevelse på La Tour!

Besöket på La Tour var enastående från början till slut. Utsikten över Stockholm var hisnande, maten var utsökt och servicen var i världsklass. Jag kan varmt rekommendera detta ställe för en minn...

Dekadens i dess bästa form, att under timmar bli serverad den ena rätten efter den andra med råvaror av högsta klass tillagade till perfektion! Inte tråkigt att utsikten är från 23 våningar upp. Wow!

Helt klart ett ställe värt att besöka! Inte bara för den otroliga utsikten, härliga atmosfären och trevliga personalen utan även för den fantastiska maten. Ett smultronställe i centrala Stockholm! Kommer definitivt komma tillbaka.

Afternoon Tea på La Tour.
En väldigt obalanserad meny. Vår första rätt bestod av tre smörrebröd som hade stenhårda kanter, därefter kom det in en soppa med riven tryffel på, tätt därefter kom det in en stor rätt där vi fic...

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Mat utsökt, utsikten fantastisk men hade gärna velat njuta av detta vid ett riktigt matbord och ett bekvämt stol och med min sällskap mittemot mig. Med de priserna borde man få hela paketet.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
5
Google-logo
Google
4,9
129

Representerar du La Tour?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på La Tour?

På La Tour serveras bland annat:

  • Franskt
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på La Tour?

La Tour ligger i prisklassen Hög ($$$$).

Är det dyrt att äta på La Tour?

La Tour ligger i den högsta prisklassen, så som besökare kan förvänta sig att betala mer än på de flesta andra restauranger.

Var ligger La Tour?

La Tour ligger på Rålambsvägen 17, 112 59, Kungsholmen. I närheten ligger Marieberg, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Thorildsplan (ca 400m).