Från och med 19 april serverar Seafood Gastro gastronomiska luncher mer akvatiska råvaror i fokus. Foto: pressbild Från och med 19 april serverar Seafood Gastro gastronomiska luncher mer akvatiska råvaror i fokus. Foto: pressbild

Premiär för fredagsluncher på Seafood Gastro

Lisa Melin Johansson, Content Writer SE, Thatsup Lisa Melin Johansson, Content Writer SE, Thatsup
Lisa Melin Johansson

Efter att hittills ha fokuserat på en middagsmeny i avsmakningsformat kommer Seafood Gastro, Mathias Dahlgrens finkrog på Grand Hôtel, även servera fredagslunch. Liksom kvällsmenyn kommer lunchen bestå av akvatiska råvaror som lever i, vid eller på friska och hållbara vatten.

Den som besöker Seafood Gastro för en fredagslunch kommer kunna välja mellan den fullständiga setmenyn för 3650 kronor, och en lite mindre variant för 2200 kronor. Lunchen har premiär den 19 april, och serveras därefter varje fredag klockan 12-17 med en sittningstid på 3,5 respektive 2,5 timmar.

– Att få erbjuda Seafood Gastro även som fredagslunch känns som ett efterlängtat inslag för den som vill ha en gastronomisk upptäcktsresa även i dagsljus. De två versionerna av avsmakningsmenyn möjliggör både en klassisk affärslunch såväl som en välförtjänt lunch utan slut, säger Mathias Dahlgren i ett pressmeddelande.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.