Premiär för Winter Wonderland på Gröna Lund

För första gången någonsin kommer Gröna Lund att öppna portarna till en magisk vintervärld i år. Winter Wonderland kommer att vara ett storslaget vinteräventyr, som pågår mellan den 2 december och 8 januari i nöjesparken.

Kliv in i en värld full av sagoväsen, vinteraktiviteter, spännande smakupplevelser, gnistrande belysning och roliga åkattraktioner för alla åldrar på Gröna Lund i vinter. Det här är första gången som nöjesparken öppnar dörrarna till en vintervärld, vilket stockholmarna verkar välkomna, då trycket på biljetterna är stort. Det är även en av nöjesparkens största satsningar någonsin.

Winter Wonderland blir en plats för alla som vill upptäcka god och spännande mat i vintertema, som kanderade äpplen, nyårssupé, glühwein, fondue, bubbelvåfflor och regnbågspopcorn. Vinterlandet är uppdelat i fem tematiserade områden som alla ger olika upplevelser: Underlandet, Rainbow Land, Klappfabriken, Grüna Lund och Bubble Street.

Lilla Området har förvandlats till Underlandet där barnen kan träffa Isdraken, Prinsessan, Godistrollen och de busiga Knytten. Mitt emot Stora Scen hittar man Rainbow Land där man kan utmana vännerna i ”Rainbow Racers” – en 40 meter lång pulkabacke där man tävlar mot varandra i varsin donutformad gummiring. Lustiga Huset har förvandlats till en galen Klappfabrik som drivs av alver som älskar att busa. I området vid Biergarten hittar man Grüna Lund där man kan förvänta sig after ski och festligheter för både stora och små. Utmana dina vänner i skidskytte och hockeygames, eller ät fondue och drick glühwein.

Alla biljetter förbokas online på Gröna Lunds hemsida.